Cum VPN îți poate proteja afacerea împotriva atacurilor DDoS și a altor încercări de hacking

Ca proprietar de afaceri care conduce o companie care are diverse active și infrastructuri online, este important să știți că aspectele de securitate și confidențialitate ale activelor și infrastructurilor dvs. online trebuie protejate în permanență. Acest lucru se datorează faptului că chiar și marile companii pot avea uneori căderea lor. Companiile mari sau corporațiile care au deja măsuri de securitate aproape perfecte pot fi încă atacate de unii hackeri, iar bunurile lor importante online pot fi furate de aceștia.


Nu puteți subestima abilitățile pe care unii hackeri online le au în zilele noastre. Vă pot ataca serverele și pot provoca DDoS (Distribuirea Distribuției Distribuite), încearcă să deturneze sistemul dvs., să fure parolele utilizatorului și informațiile cardului de credit, etc.. Iată cum VPN vă poate proteja afacerea împotriva atacurilor DDoS și a altor încercări de hacking:

1. Ascunderea adresei dvs. IP înseamnă mijloace de prevenire a orientării sistemului

Utilizând un VPN pentru sistemul dvs. de afaceri, ascundeți adresa IP a serverelor fizice și, în schimb, utilizați adresa IP de pe serverele private. Conexiunea VPN acționează ca instrument pentru a masca adresa dvs. IP reală și, prin urmare, ascunde toate informațiile private legate de afacerea dvs. Acest lucru vă va ajuta să împiedicați hackerii să vă localizeze serverele și să înceapă atacurile lor care pot provoca DDoS sau orice alte probleme de sistem.

Conexiunea privată virtuală vă va ajuta să vă protejați sistemul de a fi o țintă ușoară a terților rău intenționat, care ar putea dori să vă perturbe afacerea în orice fel. Acest lucru este valabil mai ales dacă aplicați cel puțin două straturi de conexiune privată asupra afacerii dvs..

2. Protecția firewall-urilor îi ține pe hackeri în golf

Majoritatea serviciilor VPN din zilele noastre vor include software firewall pentru a le îmbunătăți securitatea și protecția confidențialității, în special pentru întreprinderile care au nevoie chiar mai urgent. Funcția firewallului este de a crea „zidurile de foc” imaginare în jurul rețelei dvs. de sistem, care va împiedica intrarea oricărui hacker sau atacator. Firewall-ul va recunoaște orice încercare făcută de acești hackeri de a perturba stabilitatea și securitatea sistemului.

Așadar, cu VPN, puteți obține o protecție puternică împotriva hackerilor folosind funcția de firewall inclusă. Fără firewall, s-ar putea să vă ascundeți afacerea de hackeri, dar cu firewallul, veți putea să vă apărați sistemul în caz de forță brută sau atacuri bruște lansate de acei oameni fără scrupule.

3. Puteți comuta serverele private oricând

Când utilizați conexiunea privată virtuală, veți putea utiliza orice servere private pe care doriți să le utilizați. Deci, de exemplu, dacă utilizați serverul privat situat în SUA, puteți trece la serverul care se află în Marea Britanie oricând doriți. Acest lucru este important deoarece în cazul atacului DDoS, puteți trece pur și simplu la un server diferit pentru a-l face să dispară complet.

De asemenea, din motive de securitate, schimbarea serverelor private în mod regulat vă poate ajuta cu adevărat să vă îmbunătățiți securitatea serverelor. În acest fel, veți putea să vă ascundeți rețeaua de afaceri mai departe de hackeri cu acest comutator obișnuit de servere private, deoarece hackerii nu vor ști exact ce servere veți folosi într-un moment dat.

4. Activele și infrastructurile online pot fi accesate numai cu conexiune privată

Când instalați conexiunea VPN pe întregul sistem, trebuie să vă asigurați că angajații dvs. sau cei care au acces la activele și infrastructurile dvs. online o pot accesa numai prin conexiune privată. În acest fel, veți putea adăuga un alt strat de protecție pentru securitatea afacerii dvs..

Dacă permiteți angajaților și administratorilor dvs. să acceseze infrastructurile de afaceri printr-o rețea publică, hackerii ar putea încerca să își urmeze urmele de autentificare și apoi să ajungă la sistemul dvs. de afaceri utilizând dispozitivul angajatului ca punte. Cu toate acestea, nu se poate face atunci când solicitați angajaților dvs. să vă acceseze activele și infrastructurile online numai cu conexiune privată, atât dispozitivul angajatului, cât și sistemul de afaceri vor fi complet criptate..

5. Hackerii nu știu locația reală a serverelor dvs.

Hackerii pot să vă atace rețeaua de afaceri sau să lanseze un atac DDoS doar atunci când știu locația serverelor dvs. Acest lucru este necesar pentru a-și localiza țintele precise. Acesta este motivul pentru care companiile care nu au nicio VPN instalată pot fi o pradă ușoară pentru acești hackeri, deoarece își pot localiza cu ușurință serverele și le pot ataca direct.

Însă, cu VPN, nu se poate face deoarece locația reală a serverului dvs. este ascunsă de public. Hackerii nu vor ști locația reală, deoarece rețeaua dvs. este criptată și există alte măsuri de securitate în vigoare. Deci, în acest fel, VPN vă poate ajuta cu adevărat să preveniți atacurile DDoS și alte încercări de hacking.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map