De ce ar trebui să evitați utilizarea serviciilor VPN care sunt bazate în SUA și Marea Britanie

De ce o mulțime de servicii VPN se bazează pe locații off-shore? Te-ai putea întreba de ce. De fapt, cei mai renumiți furnizori de rețele virtuale private nu au sediul în SUA sau Marea Britanie. Și da, vă recomandăm să utilizați serviciile VPN care se bazează pe locații off-shore în loc de cele din SUA și Marea Britanie. Acest lucru se datorează mai ales faptului că guvernele SUA și Marea Britanie sunt cunoscute ca fiind foarte stricte în aplicarea legilor de supraveghere către cetățenii lor. Le place să spioneze ce fac cetățenii lor.


Dacă utilizați VPN care are sediul în SUA sau Marea Britanie, s-ar putea să nu vă protejați deloc confidențialitatea online. Da, s-ar putea să deblocați site-urile web cenzurate sau restricționate, dar datele dvs. vor fi păstrate cel mai probabil de guvernul SUA sau Marea Britanie, deoarece companiile VPN trebuie să facă acest lucru. Acesta este doar un motiv important pentru care serviciile VPN bazate în locații off-shore sunt mai preferate. Există încă multe alte motive. Iată motivele pentru care ar trebui să evitați utilizarea serviciilor VPN bazate în SUA și Marea Britanie:

1. Programul global de supraveghere a maselor

Guvernul SUA și Marea Britanie sunt foarte dornici să-și spioneze cetățenii în multe lucruri pe care le fac. Să aruncăm o privire la una dintre organizațiile guvernamentale americane numită ANS, care este faimoasă pentru spionarea cetățenilor atât offline, cât și online. Desigur, obiectivul acestei organizații este de a proteja interesele SUA și de a menține țara într-o situație stabilă și sigură. Cu toate acestea, aplicarea practică a acestui obiectiv nobil ar putea să iasă din mână uneori, amenințând chiar intimitatea cetățenilor pe care încearcă să o protejeze.

În această etapă, este sigur să presupunem că serviciile VPN bazate în SUA și Marea Britanie au o certitudine ridicată de a înregistra activitatea utilizatorului și de a le raporta guvernului în mod regulat sau când este necesar. Acesta este un motiv pentru care ar trebui să alegeți în schimb servicii de rețea privată bazate pe larg.

2. Datele dvs. private sunt sigure și sigure

Pentru a o lua simplu, serviciile care nu au sediul în SUA și Marea Britanie nu sunt supuse reglementărilor din SUA și Marea Britanie, ceea ce înseamnă că legile SUA și Marea Britanie nu pot ajunge la aceste companii VPN. Pentru utilizatori, înseamnă că datele lor pot fi păstrate în siguranță, fără niciun risc de încălcare a vieții private. Acest lucru se datorează faptului că aceste servicii VPN nu înregistrează și nu monitorizează activitatea utilizatorului în timpul utilizării rețelei private. De asemenea, înseamnă mai multă liniște sufletească pentru tine.

3. Ei vă înregistrează datele pentru guvern

Când utilizați una dintre rețelele private virtuale din SUA sau Marea Britanie, s-ar putea să credeți că confidențialitatea dvs. este în siguranță, dar nu este chiar așa. Datele dvs. vor fi reglementate în conformitate cu legile Statelor Unite sau ale Regatului Unit, ceea ce înseamnă că, dacă este necesar, guvernul poate solicita companiei să dezvăluie datele de utilizare pentru anumiți utilizatori pe care doresc să le cunoască. Compania privată de rețea va fi obligată în condițiile legii să respecte cerințele guvernului. În acest scop, serviciul va aplica înregistrarea și monitorizarea datelor dvs. în timp ce le utilizați. Acesta este motivul pentru care nu este destul de sigur pentru confidențialitatea ta.

4. Guvernul găsește întotdeauna o modalitate de a vă spiona

Guvernul SUA sau Marea Britanie este binecunoscut pentru că a încercat să găsească modalități de a-și spiona cetățenii, în special online. Chiar și atunci când utilizează servicii de rețea privată, guvernul are programe care le permit să pătrundă în rețeaua privată și să încerce să-l pirateze pentru a dezvălui activitatea utilizatorului. Această practică, deși poate sau nu reușește în funcție de propriul sistem de criptare de securitate și rețea privată, poate fi periculoasă pentru confidențialitatea online pentru utilizatorii VPN. Un alt motiv pentru a trece pur și simplu la o companie VPN offshore.

5. În aer liber ar putea fi introduse programul VPN

Din nou, într-un efort de a spiona utilizatorii și de a monitoriza activitatea lor online, în ciuda utilizării rețelei private, guvernul ar putea insera unele spații în spate în programul VPN. Este posibil ca utilizatorii să nu își dea seama despre faptul că acest program malware este implementat în programul lor VPN, dar va trimite în tăcere datele de utilizare de la utilizatori către guvern. Din nou, va depinde de calitatea programului VPN în ceea ce privește sistemul său de securitate și protecție. În orice caz, ar fi înțelept să evitați niciunul dintre serviciile VPN din SUA sau Marea Britanie, în special serviciile gratuite pe care nu aveți cu adevărat încredere sau care le aveți.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map