De ce este recomandat pentru tine să îți păstrezi VPN-ul tot timpul

În zilele noastre, când totul este stocat în cloud, devine din ce în ce mai important pentru toată lumea să-și păstreze securitatea activelor digitale. Indiferent dacă este vorba despre fotografiile dvs. private, documente importante, parole de cont, date de afaceri sau orice alte active digitale, trebuie să vă asigurați că totul este protejat cu o criptare de securitate puternică. Deși poate părea un pic paranoic, este important să vă păstrați întotdeauna conexiunea la internet sigură de atacurile hackerilor. Acest lucru se datorează faptului că există deja nenumărate cazuri de crime informatice, unde hackerii reușesc să fure diverse informații private din întreaga lume.


Ați putea auzi deja despre scurgerile de date care afectează milioane de utilizatori, din cauza vulnerabilităților de securitate ale unor corporații care sunt atacate de hackeri. Pentru a evita problema similară, este important să vă protejați transmisia online de date în permanență. Cel mai bun mod de a face acest lucru este activând VPN-ul toată ziua, astfel încât să rămână activat tot timpul. De ce trebuie să faci asta? Iată motivele pentru care vă este recomandat să vă păstrați VPN-ul tot timpul:

1. Fiecare dintre transmisiile dvs. de date este întotdeauna criptată

Când vine vorba de protejarea datelor dvs. în cloud, cel mai important lucru de căutat este modul în care vă transferați datele între dispozitiv și serverul cloud. Dacă procesul de transfer de date nu este criptat, atunci riscați să expuneți datele dvs. oricărei terțe părți care ar putea fi interesate să fure. Cu rețeaua privată virtuală, este posibil să criptați transmisia de date în timpul activității dvs. online, astfel încât orice informație pe care o transmiteți serverului cloud să fie protejată în siguranță. Cel mai bine, când lăsați VPN-ul tot timpul, transmisia dvs. de date va deveni foarte sigură, deoarece veți cripta procesul de transmisie tot timpul, ceea ce este foarte bun pentru siguranța și securitatea datelor dvs. importante.

2. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea conexiunilor nesigure

Dacă continuați să porniți și să dezactivați conexiunea VPN, există riscul să uitați să activați conexiunea privată în locuri unde trebuie să o porniți absolut. Acest lucru va duce la riscul încălcării datelor dacă nu sunteți atenți. De exemplu, dacă ați uitat să activați conexiunea VPN când utilizați rețele publice cu conexiuni nesecurizate, există șanse mari ca diverse terțe părți să monitorizeze ceea ce faceți online. De asemenea, ar putea să vă poată autentifica parolele și să vă fure informațiile importante. Dar, cu VPN-ul permanent, conexiunea este întotdeauna criptată și nu trebuie să vă faceți griji pentru a uita să porniți VPN-ul atunci când vă conectați la rețele nesecurizate..

3. Hackerii au întotdeauna dovadă de a găsi noi victime

În această zi și vârstă, există mii de cazuri în care oamenii își pierd accesul la conturile de socializare sau în care oamenii le sunt furate informațiile despre cardul de credit și sunt utilizate pentru tranzacții neautorizate în alte țări. Aceasta este munca hackerilor, iar hackerii încearcă întotdeauna să găsească noi victime care să beneficieze de ei înșiși. Atâta timp cât infractorii cibernetici pândesc peste tot, există un potențial de vulnerabilități de securitate, este mai bine să activați conexiunea VPN tot timpul. În acest fel, toate informațiile din activitatea dvs. online sunt întotdeauna sigure, iar hackerii nu vă pot încălca conexiunea, deoarece sunt criptate puternic.

4. Fiecare linie de comunicații pe care o veți rămâne să fie privată

Din nou, nu numai că fură parole și alte informații sensibile în scopuri proprii, de obicei hackerii vor folosi comunicarea ta privată pentru a-ți ataca reputația în ochii publicului. V-ați amintit de cazurile în care o mulțime de fotografii private ale unor oameni faimoși sunt filtrate online în public, precum și conversațiile private? Așa se face că infractorii cibernetici încearcă să defaimeze pe cineva și pun o imagine negativă oricui online. Activând VPN tot timpul, veți putea preveni incidentul similar să se întâmple, deoarece veți putea să asigurați fiecare linie de comunicații pe care o aveți, astfel încât să rămână privat pentru dvs..

5. Fără risc de adresă IP sau scurgeri de date

Activarea și dezactivarea VPN-ului vă poate oferi riscul apariției adresei IP sau a scurgerilor de date, deoarece oamenii răi vor încerca să găsească slăbiciunea securității sistemului. Cu acest model, hackerii îți pot ataca cu ușurință sistemul atunci când VPN-ul este oprit, deoarece le este mai ușor să facă acest lucru. Vor putea găsi momentul în care VPN-ul dvs. nu este activ, astfel încât să vă penetreze conexiunea la rețea în momentul în care securitatea dvs. este la cea mai slabă. Drept urmare, adresa dvs. IP reală s-ar putea scurge, iar datele dvs. ar putea fi furate. Activând VPN-ul întotdeauna, nu există niciun risc de adresa IP sau de scurgeri de date, deoarece nu oferiți nicio ocazie hackerilor să penetreze conexiunea de rețea deloc.

Acestea sunt motivele pentru care vă este recomandat să vă păstrați VPN-ul tot timpul. De ce să porniți și să dezactivați VPN-ul în timp ce puteți construi o protecție de securitate continuă pentru sistemul dvs. atunci când porniți VPN-ul pe toată ziua? Deși poate părea un pic paranoic, este cea mai bună metodă de a asigura o protecție constantă de securitate și confidențialitate pentru toate dispozitivele dvs., precum și toate datele importante pe care le stocați în cloud.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map