De ce trebuie instalat software antivirus alături de software-ul VPN

Pentru a vă proteja sistemul împotriva amenințărilor dăunătoare, instalarea unui software antivirus pe sistemul dvs. este necesară. Fără un software antivirus, nu veți putea să protejați sistemul maxim împotriva numărului tot mai mare de amenințări dăunătoare, care vă pot ataca sistemul în diverse moduri. Dacă vă bazați doar pe programul anti-malware implicit al sistemului dvs. de operare, este posibil să nu vă fie suficient pentru a vă proteja complet sistemul, deoarece programul implicit anti-malware, cum ar fi Windows Defender, este cunoscut ca fiind destul de vulnerabil la atacurile exterioare.


Cu toate acestea, instalarea software-ului antivirus singur nu este suficientă. VPN este de fapt important pentru a vă ajuta să vă protejați conexiunea de sistem pentru a vă asigura că nu vă pot intra amenințări externe în sistem. Cu tehnologia online de azi, este foarte ușor pentru hackeri să trimită amenințări rău intenționate sistemului dvs. prin diverse canale online, iar VPN poate fi folosit ca barieră de protecție pentru astfel de atacuri. Deci, software-ul antivirus și software-ul VPN sunt cea mai bună combinație pentru securitatea sistemului. Iată motivele pentru care software-ul antivirus trebuie instalat alături de software-ul VPN:

1. Îți protejează rețeaua de sistem, nu doar fișierele de sistem

Funcția software-ului antivirus este de a vă asigura că fișierele sistemului dvs. rămân intacte, fără întreruperi din cauza amenințărilor dăunătoare. Dacă fișierele de sistem au fost schimbate de software rău intenționat, este posibil ca întregul sistem să nu poată rula corect. Pe de altă parte, software-ul VPN funcționează pentru a vă proteja rețeaua de sistem, care este conexiunea pe care o utilizați pentru a vă conecta sistemul la lumea exterioară sau internetul, permițându-vă să vă protejați sistemul împotriva amenințărilor exterioare. Când combinați între antivirus și VPN, veți putea proteja nu doar fișierele de sistem, dar și rețeaua de sistem.

2. Repelă atât atacurile hackerilor, cât și software-ul rău intenționat

Sistemul VPN are funcția principală de a menține conexiunea la rețea sigură și privată. Deci, atunci când utilizați o rețea virtuală, nu protejați doar sistemul dvs., ci puteți naviga anonim și vă puteți păstra identitatea reală privată. Combinația dintre software antivirus și VPN va respinge atât atacurile hackerilor, cât și software-ul rău intenționat, deoarece hackerii nu vă pot pătrunde în rețea, iar software-ul rău intenționat nu poate fi instalat pe sistemul dvs. fără acordul dumneavoastră. Cele două instrumente de securitate vor funcționa pentru a respinge atât atacurile hackerilor, cât și software-ul rău intenționat ori de câte ori sistemul dvs. riscă aceste amenințări.

3. Păstrează securitatea tuturor transmisiei datelor dvs. de sistem

Sistemul dvs. va transmite automat datele necesare prin rețeaua de internet pentru diferite scopuri. De exemplu, atunci când sistemul trebuie să recupereze fișierele de actualizare, acestea vor trimite solicitări serverului de actualizare pentru a transmite datele de actualizare. Este la fel pentru software sau aplicații individuale. Aceștia transmit întotdeauna date online și, dacă nu protejați acest proces, hackerii ar putea intercepta transmisia de date și instala în schimb software-ul dvs. rău intenționat. Cu VPN, veți putea proteja procesul de transmitere a datelor în siguranță.

4. Împiedică hackerii să vă corupă datele sistemului

În mod implicit, datele sistemului dvs. sunt protejate de orice tip de modificări neautorizate. Înseamnă că, chiar și atunci când nu instalați niciun software antivirus, sistemul de operare va proteja datele sistemului de orice modificare. Vestea proastă este că, uneori, hackerii calificați pot găsi o modalitate de a căuta vulnerabilitățile sistemului dvs. de a instala coduri rău intenționate în sistemul dvs. Drept urmare, modifică modul în care sistemul funcționează fără a fi detectat de sistemul de operare. Când datele sistemului sunt corupte de hackeri, aceștia îți pot controla dispozitivul după cum consideră de cuviință. Prin instalarea software antivirus și VPN, acest lucru poate fi prevenit, deoarece hackerii nu pot corupta datele sistemului dvs. în niciun fel, din cauza criptării grele pe care le aveți în rețeaua dvs..

5. Creează straturi foarte puternice de protecție pentru sistemul dvs.

Instalarea antivirusului singur ar putea fi suficient pentru a vă proteja datele sistemului dacă nu sunteți sau nu sunteți conectat la internet. Dar, dacă vă conectați la internet aproape tot timpul, aveți nevoie de un nivel suplimentar de protecție pentru sistemul dvs., care poate fi oferit de software-ul VPN. Vă protejează conexiunea la rețea și vă asigură că sistemul vă rămâne în siguranță atunci când sunteți online. Astfel, prin combinarea celor două programe software, va crea o protecție de securitate foarte puternică pentru sistemul dvs., oferind sistemului dvs. securitatea supremă. Mai mult, cu funcțiile suplimentare oferite de software-ul VPN, cum ar fi ocolirea restricțiilor de internet și a cenzurii, vă puteți bucura să utilizați dispozitivul și mai mult.

Acestea sunt motivele pentru care software-ul antivirus trebuie instalat alături de software-ul VPN. Acest lucru este important, deoarece instalarea unui singur software nu va oferi o securitate totală pentru sistemul dumneavoastră. Doar combinând cele două programe software vă veți putea asigura că confidențialitatea și securitatea sistemului dvs. sunt protejate complet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map