De ce trebuie să alegeți un VPN cu caracteristica firewall NAT pentru o protecție suplimentară de securitate

Protecția firewall nu este o caracteristică comună care este disponibilă pe un serviciu VPN, deși tot mai mulți furnizori de servicii adaugă această caracteristică la rețeaua lor privată. În ciuda faptului că nu este o caracteristică comună, aceasta este caracteristica pe care toți utilizatorii VPN ar trebui să ia în considerare utilizarea, deoarece oferă o protecție mai mare conexiunii lor la rețea privată. Mulți experți în securitate recomandă utilizatorilor VPN să instaleze și un software firewall pe dispozitivul lor, deoarece oferă o protecție și mai mare pentru datele lor importante, în special împotriva atacurilor hackerilor.


Cea mai obișnuită protecție pentru firewall integrată în software-ul VPN este firewall-ul NAT, iar funcția principală este mai mult sau mai puțin aceeași cu software-ul dedicat pentru firewall pe care îl puteți găsi astăzi pe internet. Funcția principală a acestei funcții este de a vă proteja datele împotriva hackerilor, iar atunci când aveți această funcție pornită, este imposibil ca hackerii să pătrundă conexiunea de rețea și să vă fure informațiile importante. Datorită funcției necesare, vă recomandăm să alegeți doar un serviciu VPN care oferă o caracteristică suplimentară pentru firewall. Iată motivele pentru care trebuie să alegeți o VPN cu caracteristica firewall NAT pentru o protecție suplimentară de securitate:

1. Oferă o protecție și mai puternică împotriva atacurilor de hackeri și a amenințărilor online

VPN vă oferă libertatea de internet care este drepturile dvs. de bază. Dar, cu această libertate de internet, te expui la mai multe riscuri și pericole. Desigur, hackerii și orice terțe părți rău intenționate nu pot pătrunde cu ușurință conexiunea dvs. privată, dar pot oricum să o țintească, dacă au motive suficiente pentru a face acest lucru. Cu firewall-ul NAT pornit, nu trebuie să vă faceți griji pentru riscurile și pericolele atacurilor de hackeri și amenințările online, deoarece conexiunea dvs. este puternic protejată împotriva acestuia. Înainte ca hackerii să vă pătrundă conexiunea privată, trebuie să se ocupe mai întâi de firewall și va fi aproape imposibil să pătrundă.

2. Îți protejează toate aplicațiile și aplicațiile

Hackerii persistenți vor încerca, fără îndoială, să găsească orice fel de deschidere pentru a se încălca în conexiunea dvs. privată. Ceea ce nu știți de obicei este că orice software și aplicații rămase deschise în sistemul dvs. pot reprezenta o potențială deschidere pentru ca hackerii să intre în sistemul dvs. și să vă fure datele importante. Aceștia ar putea încerca să găsească bug-uri în software-ul și aplicațiile care să le permită accesul și, după ce l-au găsit, le va fi mai ușor să instaleze pur și simplu programe dăunătoare în sistemul dvs. Cu firewall-ul NAT, acest lucru nu se poate întâmpla, deoarece toate softurile și aplicațiile rămase deschise în sistemul dvs. sunt protejate complet de hackeri și de alte amenințări online.

3. Împiedică accesul roboților la conexiunea dvs. privată

Unii terți rău intenționat ar putea încerca să trimită roboți pentru a vă penetra conexiunea cu intenția de a vă fura identitatea reală, precum și pentru a vă trimite spam cu o mulțime de anunțuri și e-mailuri forțate. Dacă dispozitivul dvs. nu este protejat în siguranță cu VPN, atunci acești roboți pot fi încălcați cu ușurință, iar acești bots își pot atinge ușor obiectivul fără prea multe probleme. Cu toate acestea, cu firewall-ul NAT, aceste bots sunt de fapt împiedicați să intre în conexiunea dvs. privată, chiar înainte de a încerca să facă asta. Drept urmare, sunteți complet protejat de furtul de identitate și de diverse tipuri de mesaje spam.

4. Păstrează rețeaua dedicată pentru routerul dvs.

Dacă aplicați conexiunea VPN la routerul dvs., aceasta vă va ajuta să mențineți rețeaua dedicată a routerului dvs. de neîntrerupt. Îți ajută routerul să rămână conectat la rețeaua privată cu conexiune dedicată pentru fiecare dispozitiv. NAT pentru fiecare dispozitiv va fi, la rândul său, protejat în siguranță de orice scanări proaste care pot perturba conexiunea. Folosind firewall-ul NAT, acest sistem de protecție se consolidează și mai mult. Acesta asigură cea mai bună calitate a conexiunii pentru routerul dvs., având și o mai bună securitate.

5. Oferă protecție suplimentară pentru desktop și pentru sistemul de operare mobil

Indiferent dacă instalați VPN pe desktop sau pe dispozitivul mobil, veți putea beneficia de protecție suplimentară pentru aceste dispozitive folosind firewall-ul NAT. Chiar dacă nu instalați antivirus sau alt software de securitate și chiar dacă nu actualizați sistemul de operare în mod regulat, veți putea să vă bucurați de protecția finală de securitate pentru sistemul dvs. de operare cu combinația VPN și NAT. caracteristică firewall.

Acestea sunt motivele pentru care trebuie să alegeți o VPN cu caracteristică firewall NAT pentru o protecție suplimentară de securitate. Dacă nu ați decis cu privire la furnizorul de servicii VPN pe care îl veți utiliza pe termen lung, este mai bine să vă abonați doar la o VPN premium cu funcția de firewall NAT disponibilă. Doar câțiva furnizori VPN oferă această caracteristică, așa că ar trebui să faceți unele cercetări înainte de a-l alege pe cel pe care doriți să îl utilizați în mod regulat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map