Ghidul pas cu pas pentru utilizarea VPN pentru vizionarea filmelor cu restricții geo-restricționate

Există un număr mare de utilizatori VPN care își folosesc conexiunea privată în principal pentru vizionarea de filme cu restricții geo. Dacă nu sunteți unul dintre ei și doriți să începeți să vizionați câteva filme care nu sunt disponibile în țara dvs. din cauza restricțiilor din regiune, atunci abonarea la un serviciu VPN premium este un loc bun pentru a începe. Abonându-vă la un serviciu VPN premium, veți putea evita orice restricții din regiune din țara dvs. și puteți începe să vizionați filme dintr-o altă regiune fără nicio problemă.


Cu toate acestea, înainte de a începe acest lucru, trebuie să vă asigurați că furnizorul dvs. de servicii VPN are o caracteristică de blocare automată pentru accelerarea ISP, precum și de a oferi viteză maximă de conectare și lățime de bandă nelimitată. De asemenea, trebuie să fiți abonat la un furnizor de servicii de internet cu o viteză de conectare decentă, care vă va permite să transmiteți filme în cel puțin 720p fără nicio întrerupere. Când totul este gata, iată ghidul pas cu pas pentru a utiliza VPN pentru vizionarea filmelor cu restricții geo-restricționate:

1. Porniți VPN-ul și verificați dacă conexiunea privată este activă

Primul pas pe care trebuie să îl faceți este să porniți software-ul VPN și să activați conexiunea privată din interfața software-ului. Odată activată conexiunea, ar trebui să verificați dacă v-ați conectat deja la rețeaua privată. Pentru a face acest lucru, puteți verifica adresa dvs. IP și a vedea dacă conexiunea dvs. are adresa IP privată sau încă utilizați adresa IP obișnuită. Următorul pas este să faceți un test rapid de viteză a conexiunii pentru a determina viteza de conectare, asigurându-vă că viteza conexiunii private este suficient de bună pentru streamingul video.

2. Comutați la serverul care se potrivește cu regiunea țintă

Acum, gândiți-vă la filmele pe care doriți să le vizionați. Aceste filme sunt disponibile doar pentru o anumită regiune? De exemplu, dacă doriți să vizionați o emisiune TV americană, care este de obicei disponibilă doar în regiunea SUA sau a Americii de Nord, atunci ar trebui să schimbați serverul privat pentru a se potrivi cu acea regiune. Dacă filmul este disponibil numai în Germania, de exemplu, ar trebui să utilizați un server german în software-ul dvs. VPN. În acest fel, veți putea accesa conținutul ca și cum locuiți în țara destinată distribuției filmelor.

3. Accesați site-ul de streaming și abonați-vă la serviciul lor, dacă este necesar

După ce ați decis ce film urmăriți și v-ați schimbat serverul în aceeași regiune cu filmul, este momentul să vizitați site-ul de streaming al filmului. De obicei, puteți vizita două tipuri de site-uri de streaming. În primul rând, site-ul de streaming gratuit și în al doilea rând, site-ul de streaming plătit. De exemplu, Hulu este disponibil în mare parte în SUA și oferă atât videoclipuri gratuite, cât și plătite. Deci, puteți vizita site-ul de streaming de film utilizând conexiunea dvs. privată și puteți începe să transmiteți filmul imediat. Dacă necesită un abonament, mai întâi trebuie să te abonezi la site-ul de streaming.

4. Finalizați înregistrarea și procesul de plată pentru acest serviciu

De obicei, multe site-uri web de streaming blocate prin regiuni vor permite transmiterea conținutului lor numai dacă utilizatorii se conectează la platforma lor sau se abonează la serviciu. Dacă acesta este cazul, atunci trebuie să finalizați procesul de înregistrare pe site-ul de streaming și să vă verificați adresa de e-mail dacă este necesar. Dacă serviciul necesită să plătiți pentru abonament, puteți continua procesul de plată folosind o adresă americană din informațiile dvs. de facturare. După finalizarea tranzacției, veți putea începe imediat să folosiți serviciul de streaming de filme.

5. Alegeți filmul dorit și începeți difuzarea

Acum, ce vă rămâne de făcut este să începeți să transmiteți orice film pe care îl doriți. Verificați titlul filmului și începeți să faceți streaming imediat. Dacă există vreun plugin care trebuie instalat pe browserul dvs. pentru a activa procesul de streaming, atunci ar trebui să instalați pluginul conform instrucțiunilor. Dacă serviciul de streaming vă permite să transmiteți filme prin dispozitivele dvs. mobile, puteți instala aplicațiile lor și le puteți transmite în timp. Cu toate acestea, trebuie să activați aplicația VPN pentru dispozitivul dvs. mobil și să folosiți serverul care se potrivește cu regiunea țintă înainte de a putea transmite filmele din mers.

Acestea sunt ghidul pas cu pas pentru utilizarea VPN pentru vizionarea de filme cu restricții geo. Cu un VPN, este posibil să ocoliți orice restricție de blocare a regiunii, ceea ce vă permite să vizionați orice film din alte regiuni. În plus, atunci când utilizați conexiunea privată, înseamnă că conexiunea dvs. este întotdeauna criptată și protejată tot timpul.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map