Înțelegerea ESPN3 și cum să ocoliți blocarea ESPN3

Multe persoane se plâng de obicei de blocarea ESPN-3 atunci când încearcă să acceseze conținutul de streaming live al ESPN. Dar, înainte de a putea rezolva această problemă, trebuie să înțelegeți despre ce este vorba de acest blocaj. În primul rând, ESPN este un canal de televiziune prin cablu, care se concentrează pe furnizarea de conținut de divertisment și sport. ESPN reprezintă Rețeaua de programare sportivă și de divertisment, care a fost înființată pentru prima dată în 1979. Acum, ESPN este deținută de The Walt Disney Company și Hearst Corporation. ESPN-3, pe de altă parte, este o aplicație pe care o puteți utiliza pentru a transmite conținutul canalului ESPN prin internet, în loc prin abonament prin cablu..


Puteți considera că ESPN-3 este ca Hulu sau Netflix. Singura diferență este că se concentrează pe streamingul de conținut publicat de canalul ESPN. Cu toate acestea, atunci când utilizați aplicația ESPN-3 sau încercați să accesați linkul prin intermediul browserului dvs., puteți afla că conexiunea dvs. a fost blocată de către companie. Deci, cum poți ocoli blocarea ESPN3? Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre ESPN3 și cum să ocoliți blocarea ESPN3:

1. Conținutul ESPN-3 este protejat prin regiune

Primul lucru pe care nu-l conștientizează mulți este că conținutul de pe canalul ESPN transmis în direct nu poate fi accesat doar de nimeni. Este accesibil numai pentru utilizatorii din anumite țări, în special în SUA. Așadar, dacă nu locuiești în SUA și nu folosești conexiunea de rețea din SUA, este posibil ca acest streaming în direct să fie blocat pentru tine. Singurul lucru pe care îl puteți face pentru a evita această protecție a regiunii este folosind un VPN care vă permite să deblocați acest blocaj ESPN-3. Și veștile proaste sunt că nu toate serviciile VPN pot face asta.

2. Nu toate VPN-urile pot accesa transmisia în direct a ESPN-3

Ca companie, ESPN își aplică foarte serios regiunea. Cu alte cuvinte, au o protecție avansată de blocare a regiunii pentru conținutul lor, astfel încât numai utilizatorii lor legitimi să poată accesa conținutul transmis. Chiar dacă utilizați un serviciu VPN, nu vă va garanta să puteți accesa transmisia în direct de la ESPN-3, mai ales dacă utilizați servicii private virtuale gratuite. Mai mult, compania a blocat mulți furnizori de servicii VPN să acceseze conținutul lor folosind serverele lor private, ceea ce îngreunează protecția regiunii acestora..

3. Utilizați o VPN Reputabilă pentru deblocarea blocării ESPN-3

Vestea bună este că există încă o mână de servicii VPN care vă permit să accesați conținutul din streamingul ESPN în direct. Când alegeți o rețea privată virtuală, asigurați-vă că acceptă deblocarea regiunii pentru Netflix, Hulu și ESPN, astfel încât să nu vă blocați folosind o rețea privată care nu face bine treaba. Un serviciu VPN de renume vă poate ajuta să deblocați blocarea regiunii de streaming live a ESPN și să vă permită să accesați conținutul din confortul casei dvs. chiar dacă nu locuiți în țara suportată.

4. Blocarea ESPN-3 se întâmplă dacă nu aparțineți aceleiași regiuni ca rețeaua de streaming în direct

Întrucât canalul ESPN a aplicat procedura de blocare a regiunii pentru utilizatorii care nu locuiesc în țările suportate, înseamnă că nu veți putea vedea niciun conținut al transmisiei lor în direct dacă nu locuiți într-una dintre țările acceptate. Compania afirmă chiar că conținutul este disponibil numai pentru SUA și alte țări specifice și că nu este disponibil dacă vă schimbați locația, ceea ce înseamnă că nu îl puteți accesa dacă vă deplasați peste mări. Acesta este motivul pentru care este necesară o VPN bună pentru a vă masca adresa IP, astfel încât să pară că aparține aceleiași regiuni cu transmisia în direct, care în acest caz, regiunea SUA.

5. Asigurați-vă că aveți un cont ESPN-3

Rețineți că, chiar dacă ați folosit deja o conexiune VPN bună care poate debloca blocarea ESPN-3, nu vă va permite să accesați conținutul decât dacă aveți un cont ESPN-3. Da, acest canal de streaming live este exact ca Netflix în care vi se cere să vă creați un cont cu ESPN înainte de a putea transmite conținutul acestora. Așadar, înainte de a vă plânge în continuare că serviciul dvs. VPN nu funcționează, asigurați-vă că mai întâi creați un cont cu ESPN înainte de a încerca să accesați fluxul live disponibil în ESPN-3.

Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le știi despre ESPN-3 și cum să deblochezi blocarea ESPN-3. Folosind un VPN bun și de încredere, puteți urmări cu ușurință conținutul preferat de sport din această rețea. Este casa cu multe conținuturi bune de divertisment și sport ce trebuie urmărite și trebuie doar să vă activați VPN-ul și să accesați aplicația ESPN-3 pentru a vă bucura de canal.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map