Înțelegerea firewallului pentru aplicații web (WAF) – Serviciile WAF de top pe care le puteți utiliza

Firewall-ul pentru aplicații web nu este același cu firewall-ul obișnuit pe care îl puteți instala pe dispozitiv. Cu firewall-ul obișnuit, vă puteți proteja dispozitivul de diferite atacuri care ar putea să-l pună în pericol, în special atacuri de hackeri care pot provoca diverse probleme în confidențialitate și securitate. Cu toate acestea, firewallul WAF sau aplicația web se ocupă numai de protecția împotriva diverselor amenințări pe o aplicație web. Da, în loc să fie instalat pe un dispozitiv, WAF este utilizat pentru a proteja o aplicație web pentru a vă asigura că rulează mereu fără nicio problemă.


Firewall-ul pentru aplicații web a fost utilizat de majoritatea companiilor care își execută software-ul sau aplicațiile complet pe web pentru a preveni diverse amenințări posibile, cum ar fi pierderi de date, atacuri DDoS, hacking și alte tipuri de atacuri similare. WAF funcționează prin prevenirea intrării cererilor HTTP sau HTTPS dăunătoare, care păstrează stabilitatea, securitatea și fiabilitatea aplicației dvs. web pentru utilizatori. Iată principalele servicii WAF pe care le puteți utiliza:

1. Protecția împotriva DDOS și prevenirea pierderilor de date

Acesta este serviciul comun pe care WAF vă poate oferi pentru că este conceput pentru a atenua diverse posibile atacuri online care ar putea încerca să împiedice funcționarea corectă a aplicațiilor dvs. web. Protecția împotriva serviciului DDoS vă va împiedica ca aplicația dvs. web să primească refuzuri de servicii și, astfel, să nu fiți accesibilă de către utilizatori. Funcționează prin prevenirea oricăror exploatări de solicitare HTTP care pot declanșa DDoS în serverul dvs. De asemenea, prevenirea pierderilor de date va împiedica orice amenințare să fure datele utilizatorului dvs. important și să le păstreze intacte și private pentru utilizatori.

2. Descărcare SSL și înregistrare

Serviciul de descărcare SSL este tipul serviciului de firewall pentru aplicații web care vă permite să descărcați volumul de muncă al aplicației dvs. web către un alt server. Acest lucru se face de obicei pentru a procesa cererile de la SSH și HTTP într-un mod mult mai rapid, oferind utilizatorilor ușurința de utilizare a aplicațiilor dvs. web. Făcând acest lucru, vă puteți asigura că utilizatorii pot accesa mai rapid aplicațiile dvs. fără a rămâne în urmă. Serviciul de logare vă permite să furnizați diferite tipuri de logare pentru aplicațiile dvs. web și să le ușureze accesul utilizatorilor în diverse moduri.

3. Blocarea geo-locației și echilibrarea încărcării serverului

Un alt serviciu demn de menționat este blocarea geo-locației, care vă permite să blocați anumite regiuni de accesarea aplicației dvs. web. Cu acest serviciu activat, veți putea bloca regiunea care ar putea încerca să vă atace serverul în mod repetat. În acest fel, un astfel de atac nu poate fi repetat, permițându-vă să vă păstrați aplicația web în siguranță. De asemenea, serviciul de echilibrare a sarcinilor serverului vă permite să puneți mai puțină încordare pe serverele dvs. fizice, echilibrând volumul de muncă între serverele fizice și cele virtuale. Acest lucru poate asigura mai multă stabilitate aplicațiilor dvs. și vă poate oferi mai multă ușurință pentru a menține protecția de securitate la un nivel înalt.

4. Cloaking și autentificare server

Firewall-ul aplicației web poate oferi, de asemenea, serviciul de confecționare a serverului care vă permite să ascundeți unele date inutile din anteturile HTTP. Oferă mai multă confidențialitate pentru utilizatori și vă permite să afișați datele care sunt importante pentru server. Serviciul de autentificare vă permite să puneți mai puțină încordare pe server prin descărcarea sarcinilor de autentificare pe un alt server, permițându-vă să utilizați complet serverele pentru procesarea datelor. Nu numai WAF este capabil să vă protejeze securitatea aplicațiilor web, dar este capabil să vă păstreze serverele în stare stabilă.

5. Verificarea conformității și integrarea Sandbox-ului

Serviciul de verificare a conformității este partea serviciului WAF care vă permite să îndepliniți toate standardele de conformitate cerute de autorități, fără a fi necesar să îndepliniți aceste standarde manual. Verificarea conformității este deja inclusă în sistemul WAF și nu este necesar să o configurați pentru fiecare aplicație web individuală. Serviciul de integrare a sandbox-ului vă ajută să creați mediul sandbox pentru traficul extrem de suspect înainte de a fi procesate în server. Înseamnă că orice potențial amenințare va fi izolată chiar înainte de a putea fi executată pe aplicația dvs. web. Este ca funcția de carantină inclusă în software-ul dvs. antivirus sau firewall obișnuit.

Acestea sunt serviciile WAF de top pe care le puteți utiliza. Înțelegând mai multe despre firewall-ul pentru aplicații web, puteți să vă asigurați că aplicațiile dvs. web sunt protejate de diverse amenințări potențiale și să le păstrați funcționând într-o stare stabilă și fiabilă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map