Sfaturi pentru stocarea fișierelor online în mod sigur și privat

Serviciile de stocare online precum Dropbox și Google Drive devin din ce în ce mai populare, deoarece oamenii își doresc accesul la fișierele lor de pe toate dispozitivele lor, fără a obține transferul manual. Deci, când utilizați un serviciu de stocare online, puteți sincroniza cu ușurință fișierele stocate în toate dispozitivele dvs. automat. Indiferent dacă doriți să accesați acele fișiere cu ajutorul desktopului sau dispozitivelor mobile, trebuie doar să le accesați online. Un alt beneficiu este atunci când lucrați cu documentele. Prin stocarea fișierelor online, veți putea edita și lucra pe documentele dvs. de pe oricare dintre dispozitivele dvs..


Nu se oprește acolo. Chiar dacă nu vă aduceți dispozitivele cu dvs., puteți accesa în continuare fișierele pe care le-ați stocat în spațiul de stocare online de pe orice dispozitiv conectat la internet oriunde în lume. Aceasta este comoditatea de a utiliza un serviciu de stocare online a fișierelor. Dar, stocarea fișierelor online poate expune riscul de a fi hacked și furat. Deci, trebuie să împiedicați orice tip de amenințare să vă acceseze fișierele online. Iată câteva sfaturi pentru stocarea fișierelor online în siguranță și în mod privat:

1. Instalați VPN pe toate dispozitivele sincronizate

De ce ar trebui să instalați VPN pe toate dispozitivele sincronizate? Acest lucru se datorează faptului că va proteja toate transmisiile de date între dispozitivele locale și stocarea online. Prin protejarea rețelei dvs. cu o conexiune privată, nu veți fi preocupați de unii terți care încearcă să deturneze transmisia de date și să furați unele informații private pe parcurs.

Păstrând toate dispozitivele în conexiune privată, transmisia dvs. de date va fi gratuită de orice hackeri sau terți fără scrupule care încearcă să vă monitorizeze și să vă fure datele. Este un mecanism de siguranță pentru toate transmisiile de rețea.

2. Nu accesați fișierele dvs. de pe dispozitivele necriptate

Dacă, de asemenea, nu ați adus dispozitivul cu dvs. și doriți să accesați fișierele din altă parte, cum ar fi de la o cafenea pe internet sau din orice alte locuri publice, ar trebui să vă asigurați că dispozitivul este de asemenea criptat. Dacă internet café-ul sau biblioteca interzic instalarea oricărui software nou, puteți utiliza pur și simplu un site proxy online pentru a vă accesa fișierele prin intermediul web. Sau puteți instala o extensie VPN în browserul pe care îl utilizați.

Nu uitați să utilizați modul privat din browserul dvs. pentru a vă asigura că piesele dvs. sunt acoperite atunci când altcineva utilizează aceeași mașină ca și voi. Și, de asemenea, nu uitați să vă deconectați din toate conturile dvs. odată finalizate.

3. Utilizați sistemul de autentificare cu doi factori pentru accesarea stocării dvs. online

Dacă doriți să păstrați toate fișierele în siguranță și în siguranță în spațiul dvs. de stocare online, asigurați-vă că utilizați o parolă atât de complexă încât este foarte dificil să crapați folosind forța brută. Utilizați numere, litere majuscule, litere mici, simboluri și toate combinațiile pentru a face parola puternică și dificil de fisurat.

Utilizați un software pentru administrarea parolelor pentru a-l stoca în caz că nu-l puteți aminti. De asemenea, asigurați-vă că activați sistemul de autentificare cu doi factori pentru a vă asigura că accesul la spațiul dvs. de stocare online este complet securizat. În acest fel, trebuie să confirmați fiecare încercare de conectare la spațiul de stocare online, folosind un alt dispozitiv sau cont pe care îl aveți.

4. Utilizați numai servicii de stocare online cu o reputație ridicată

Există multe servicii de stocare online care sunt disponibile pe piață și oferă diverse avantaje pentru a-i atrage pe utilizatori. Desigur, puteți alege unul pe care îl preferați, dar asigurați-vă că alegeți spațiul de stocare online care este de mare reputație și este foarte cunoscut.

De exemplu, Dropbox, Google Drive sau Microsoft OneDrive ar putea fi o soluție mai bună pentru nevoile dvs. de stocare online decât orice alți furnizori de servicii despre care abia știți sau nu aveți vreo reputație cunoscută pe piață. Acest lucru se datorează faptului că serviciile de stocare online de renume vă vor acorda mai multă atenție securității și confidențialității, iar acestea sunt mai fiabile pentru a vă păstra fișierele în siguranță și în siguranță..

5. Îmbunătățiți-vă Planul de stocare pentru o mai bună securitate

Deoarece există multe servicii de stocare online care oferă serviciile lor gratuit, cu anumite limitări, este întotdeauna bine să utilizați versiunea gratuită a serviciilor lor. Cu toate acestea, luați în considerare beneficiile atunci când faceți upgrade la planurile lor premium, ceea ce vă poate oferi o mai bună securitate și confidențialitate. Există, de asemenea, mai multe caracteristici de utilizat în planul premium în comparație cu planul gratuit.

Acestea sunt câteva sfaturi pentru stocarea fișierelor în siguranță și în mod privat. Asigurați-vă că vă păstrați fișierele private tot timpul și asigurați-vă că toate transmisiile de date vor fi efectuate cu o rețea criptată. În acest fel, veți putea păstra fișierele în siguranță și în siguranță tot timpul.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map