Топ 5 савета за деблокирање ИоуТубе-а и откључавање ИоуТубе приступа у Кини

Кина је позната по својим строгим правилима против употребе ВПН-а у својој земљи. Локална управа може чак и ухапсити грађане који пружају приватну везу за кориснике у земљи. Међутим, то не значи да је ВПН потпуно забрањен у земљи. Забрањене су само ВПН услуге које у овој земљи пружају грађани ове земље. Влада и даље захтева од грађана да поштују правила о коришћењу ВПН-а док су на мрежи, посебно ако користе своју приватну везу да критикују владу или проузрокују проблеме у земљи.


У многим случајевима, када компаније које послују у оквиру кинеске надлежности морају да користе виртуелну приватну везу за своје пословно пословање, оне морају да добију дозволу владе да то ураде. То је зато што ће већина компанија морати да користи услуге попут Гоогле диска, ИоуТубе-а, друштвених медија и других глобалних мрежних сервиса, који су забрањени из земље. Туристима је дозвољено да користе ВПН како би заобишли владина ограничења.

Ако имате проблема са приступом ИоуТубеу у Кини, то се може схватити јер је кинеска влада забранила ИоуТубе. Дакле, да бисте добили приступ ИоуТубеу у Кини, морате да користите ВПН. Али, као што је речено, обичним грађанима обично није дозвољено да користе ниједну приватну везу. Тако, ево 5 савета за деблокирање ИоуТубе-а и откључавање приступа ИоуТубеу у Кини:

1. Инсталирајте ВПН пре него што дођете у земљу

Ако сте туриста или посетилац који жели да остане у Кини на краће време, пре доласка у земљу потребно је да инсталирате или бар преузмете жељени софтвер за приватну везу. То је зато што након што стигнете у земљу постоји велика шанса да влада блокира све ВПН веб локације и апликације. Дакле, ако нисте преузели или инсталирали свој ВПН софтвер пре доласка тамо, заглавит ћете у кориштењу редовне везе која је доступна у овој земљи.

Такође је важно да не користите ниједну бесплатну виртуелну приватну везу јер ћете вероватно сви бити неупотребљиви. Најбоља опклада је употреба плаћеног ВПН-а за време боравка у Кини.

2. Претплатите се на ВПН услугу која посебно омогућава заобићи сјајни заштитни зид Кине

Морате знати да је кинеска влада веома строга у спровођењу правила о приватном повезивању на своје грађане. То значи да становницима ове земље није дозвољено да заобиђу Велики ватрозид који је поставила влада. Грађани се потенцијално могу суочити са новчаном казном или затворском казном када покушају да користе ВПН да би заобишли Велики заштитни зид. Међутим, за странце и пословне кориснике, влада им и даље дозвољава да користе ВПН на неки начин.

Ипак, нису све ВПН услуге опремљене довољно јаком енкрипцијом да заобиђу кинески Велики заштитни зид. Морате пронаћи доброг провајдера услуга који ће осигурати да је могуће заобићи кинеска ограничења.

3. Учините то само ако сте туристички или привремени посетилац

Ако сте легални држављанин Кине, не препоручује се вам да заобилазите Велики кинески ватрозид јер он може представљати опасност за вас. Штавише, морате проверити локална правила у вези са коришћењем виртуелне везе, да ли је могуће или да ли је то апсолутно забрањено. Нека локална правила могу прогонити кориснике одмах када власти утврде да користе приватну везу. Дакле, користите ВПН да бисте заобишли ограничења кинеске владе ако сте туриста или привремени посетилац те земље.

4. Користите анонимни режим

Користите ВПН само кад је то потребно, посебно када желите да гледате ИоуТубе видео записе и уклоните све трагове историје прегледавања након тога. Било би добро да користите режим без архивирања у вашем прегледачу ако желите да историја прегледавања буде јасна. Инцогнито начин рада помоћи ће вам да све остане приватно док користите ВПН, тако да чак и када власти провере вашу историју прегледавања, не морате бринути о томе да оставите трагове употребе ВПН-а на свом уређају.

5. Користите проки или ВПН проширење прегледача

Да бисте употребу ВПН-а учинили још невидљивијом, требало би да инсталирате и проширење ВПН прегледача пре доласка у Кину. Затим можете сакрити проширење и користити га само када требате да приступите ИоуТубеу. Изаберите ВПН провајдера који вам омогућава да инсталирате проширење прегледача за њихову услугу. Или можете користити интернетске проки веб странице, иако их може блокирати влада. Али, ако можете да пронађете ону која функционише, можете да користите ове проки странице за приступ ИоуТубе-у из Кине.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map