Важне ствари које треба учинити прије него што се одлучите за доживотну ВПН претплату

Када купујете нову ВПН услугу, упознаћете се са неким сервисима који нуде различите врсте плана претплате за њихову приватну везу. Неки ће сервиси нудити месечне и годишње планове, који су најчешћи, док би други могли да нуде и двогодишњи план, па чак и цео животни план. Наравно, што дуже претплатите време које одаберете, бит ће јефтинија укупна цена за ВПН услугу. Што је краћи рок претплате, скупља је цена коју требате платити.


Што се тиче доживотне ВПН претплате, многи пружаоци услуга нуде ову врсту претплате да би понудили своју приватну услугу конекције као једнократну куповину. То је попут куповине новог софтвера. Само једном га купите за лиценцу и софтвер можете заувек користити. Уз доживотну ВПН претплату више не морате плаћати никакве месечне или годишње накнаде јер приватну везу можете заувек користити након куповине овог плана претплате. Али, да ли то вреди? Ево неких важних ствари које треба урадити пре одлучивања о доживотној ВПН претплати:

1. Увјерите се да је услуга приватне везе угледна

Не желите да се претплатите на доживотни план, а затим откријете да услуга приватне везе престаје са радом неколико година касније. То желите да урадите само код пружаоца услуга који послује више од 5 година како бисте могли да осигурате репутацију самог предузећа. У супротном, трошите велики новац на план претплате који вам не даје никакве доживотне користи. Штавише, добављач ВПН услуга мора да има унапређен квалитет приватне везе с времена на време.

2. Осигурајте да је веза стабилна и поуздана

Нема потребе да купујете доживотну претплату на услугу на коју се не можете ослонити. Када је ВПН веза изузетно нестабилна с пуно проблема са везом и малом брзином за већину сервера, тада план за животни век није добра инвестиција за вас. Дакле, немојте да вас примамите у обећању да нећете морати да плаћате месечну или годишњу накнаду ако нисте сигурни да услуга може да вам пружи стабилну и поуздану приватну везу..

3. Учините то само кад заиста волите услугу

Другим речима, не предузимајте свеживотну претплату ако заиста не знате о услузи. Требали бисте да користите услугу најмање 6 месеци да бисте проценили њен укупни квалитет. Прелазак са редовне претплате на доживотну претплату захтева велику обавезу с ваше стране и зато морате то учинити кад заиста знате квалитет саме услуге. Ако заиста волите услугу и укоријените је, једноставно је можете користити заувијек и бити сретни с њом.

4. Ако је могуће, платите за животни план када сте на попусту

За већину добављача ВПН услуга који нуде неограничен план претплате није вам јефтино да платите ову врсту претплате. Често кошта једнократно плаћање стотина долара, и омогућиће вам приступ приватној вези у неограниченом року. Цена ће бити значајно скупља од уобичајене месечне или годишње цене, тако да имајте на уму да бисте потенцијално могли потрошити новац ако нисте пажљиви са овом инвестицијом. Стога је неопходно да потражите најбољу понуду за ВПН услугу коју одаберете тако што ћете ући у животни план када је она снижена..

5. Услуга треба да се потпуно посвети приватности корисника

Не желите да трошите свој новац и време на услугу којој касније не можете веровати. Главна претпоставка ВПН-а је да ће помоћи у заштити приватности корисника у њиховим мрежним активностима, омогућавајући им да слободно истражују интерниране без икаквих ограничења. Проверите да ли је ваш добављач ВПН услуга посвећен заштити приватности корисника одмах и у будућности. Морате знати да је компанија стабилна компанија која неће издати своје кориснике дијељењем њихових личних или приватних података трећим особама без информисања о њима. Само се овом услугом можете у потпуности обавезати за цео живот.

То су важне ствари које треба учинити прије одлучивања о доживотној ВПН претплати. Следећи пут када дође до примамљивих понуда неких ВПН услуга, морате проценити да ли је са ваше стране добра инвестиција или не. У супротном, трошите велику количину новца на услугу коју не можете поуздано да користите чак ни неколико година у будућности.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map