Ацевпн Ревиев

Прос


 • Главна карактеристика да Ацевпн
  витрине је његов паметни ДНС који је бесплатан, али доступан само ако га купите
  њихов ВПН план.
 • Њен крајњи ВПН план такође
  омогућава извођење бујице и П2П
  веза.
 • Подржава све популарне ВПН
  протокола који су ОпенВПН, ИПСец ИКЕв2, ППТП и Л2ПТ.
 • Тврде да нема
  знатно смањење брзине чак и након омогућавања ВПН-а или употребе паметног ДНС-а.
 • Такође се може извршити плаћање
  преко Битцоина који омогућава одржавање
  анонимност приликом плаћања.
 • Ацевпн не бележи ниједног корисника
  саобраћаја или надгледати њихову пропусну ширину.

Цонс

 • Врхунски ВПН кошта дванаест
  долара који не испоручују вредност
  према уплаћеном новцу, јер је то један од најскупљих послова када га има
  долази до куповине ВПН клијента.
  Међутим, премиум ВПН је врло јефтин, али омогућава само приступ серверима
  три земље које су Сједињене Америчке Државе, Уједињено Краљевство.,
  и Француска. Такође, то не дозвољава
  бујица и П2П веза.
 • Прикупља лично
  информације које чак укључују име, адресу и
  ИП адреса.
 • Сервери су присутни само у 26+
  земаља на 50+ локација које нису
  довољно да обезбеди добру брзину за огромну корисничку базу.
 • Не можете директно да преузмете ВПН
  клијента и искористите га. Потребно је преузети инсталацију и конфигурисати је за одређени протокол за коришћење.

Преглед

То они тврде

Седиште компаније Ацевпн је у Сједињеним Државама. То значи да нема сигурног пута од владе Сједињених Држава. Пошто се налази у једној од земаља Пет ока, па се од владиног надзора не може очекивати потпуна приватност. Ацевпн има базу корисника у Сједињеним Државама и већим европским земљама. Са својим Смарт ДНС-ом чини покушаје доступним корисницима да учини гео-ограничен стреаминг садржај. Тврди се да заобилази ограничења која постављају главни канали за стриминг.

Сервери

Листа сервера Ацевпн-а

Они углавном
фокус на северноамеричку и европску базу корисника. У Северној Америци, можете да погледате како имају
покрио је све главне области Сједињених Држава постављањем тринаест сервера
различити делови земље: Калифорнија, Флорида, Цолорадо, Георгиа, Нев
Иорк итд. Они су такође покрили централни
и северну локацију постављањем сервера у укупно шеснаест европских земаља.

Међутим, овај производ се уопште не препоручује корисницима који се налазе у Азији,
Африка, Јужна Америка и Океанија. То је
јер на ове четири континента постоји само осам локација сервера. С друге стране, испоручио би
неуспоредива брзина за Сједињене Државе
и Европи.

Цене и планови

Ацевпн Цене и планови

Па, ко пружа било коју услугу бесплатно?
Ацевпн нуди Смарт ДНС који деблокира многе популарне стриминг канале.
Међутим, да бисте добили приступ томе, требате
да купе њихов ВПН производ. Имате могућност куповине два различита
планови:

 • Премиум ВПН
 • Ултимате ВПН

Премиум ВПН једно је од најјефтинијих тржишта
планови доступни на тржишту. Ипак, крајњи ВПН је један од најскупљих
ВПН планови, чак и скупи од најистакнутијих и најкориснијих ВПН-а
провајдери.

Када купите Премиум ВПН, добијате
приступ свим функцијама, али можете приступити само неколико сервера, а бујица и П2П нису дозвољени. ако ти
желите да приступите њиховом паметном ДНС-у, то је вредан план за вас. Као што можете добити приступ свим ограниченима
садржај свих популарних канала куповином. Међутим, има
паметно постављено ограничење које није свима упадало у очи. Чак и ако добијеш
потпуни приступ кориштењу паметног ДНС-а, нећете моћи да стримујете било који садржај
осим САД-а, садржаја Велике Британије и Француске
због недоступности сервера у другим земљама. Дакле, ако желите
Да бисте приступили каналима попут ТВ3 и Заттоо, сигурно би вас разочарали.
Такође, торрентинг и П2П нису дозвољени, а све што ради је скривање вашег ИП-а
адресу и омогућава вам да струји САД и Уједињено Краљевство
садржај.

Ако неко жели да у потпуности користи свој Смарт ДНС, мора да купи врхунски ВПН план који кошта око 12 УСД. Међутим, гледајући број сервера и функција које пружа, ми заиста не препоручујемо плаћање само због његове паметне ДНС услуге.

Смарт ДНС

Смарт ДНС канали

115+ канала који емитују спортове, филмове, ТВ серије и видео снимке може се деблокирати коришћењем паметног ДНС-а Ацевпн. Раније смо мислили да ће нам то омогућити да посећујемо садржај из сваке земље где год се сервер налази. Међутим, то није тачно, али ипак, на списку су многе главне земље.

 • Америка
 • Велика Британија
 • Аустралија
 • Канада
 • Данска
 • Француска
 • Немачка
 • Ирска
 • Италија
 • Низоземска
 • Шпанија
 • Швајцарска

Имајући сервер у Јужној Кореји створио је утисак да тамо морају имати стреаминг сервер, али на жалост, корејска Драма није доступна (свира драмску музику) са Ацевпновог ДНС-а. Међутим, ако погледамо ведру страну, можете приступити педесет различитих канала за струјање из Сједињених Држава. Покрили су и друге главне канале из европских земаља који су најпосећенији. Међутим, у случају Нетфлик-а доступан је само амерички Нетфлик.

Нема потребе за преузимањем било које посебне апликације за Смарт ДНС. Долази заједно са ВПН клијентом који бисте могли инсталирати помоћу подешавања предвиђеног за различите платформе. Међутим, није могуће проверити сваки канал, а једини начин да се то сазна је куповина апликације, коришћење и идентификација.

Сада тврде да је то бесплатна услуга, а такође тврде да је могла да приступи 115 и више канала. Шта ако оно што тврде пође по злу? Ако купите ВПН услугу да бисте приступили паметном ДНС-у, и после тога, ако не можете да преносите канал за који сте платили, нећете добити поврат новца. Разлог за то: бесплатно је. Да! Платили сте за ВПН производ, али не и за паметни ДНС, тако да иако он не ради, не можете да се расправљате са њима јер им нисте платили ништа да одржавају њихов паметни ДНС. Паметан потез, зар не? Па, паметнији смо од њих како бисмо представили аспекте који могу изазвати губитак за кориснике.

Сигурност и протоколи

Лични подаци које прикупљају!

Они не пружају политику евиденције. Међутим, сигурност постаје донекле угрожена јер похрањују право име, адресу и друге личне податке, укључујући ИП адресу. Такође се налазе у Сједињеним Државама, тако да нема начина да се спасите од строгог државног надзора.

Када су у питању протоколи, они нуде различита подешавања за различите платформе. ОпенВПН је доступан за све платформе, а они посебно пружају ОпенВПН кину за кинеске кориснике за МацОС и Виндовс. Омогућавају ППТП (не препоручује се) за све платформе осим МацОС-а и Виндовс Пхоне-а. За добру равнотежу између брзине и сигурности, присутан је Л2ТП. Недавно су додали и ИКЕв2 за Виндовс. Флексибилност доступна због ових многих протокола омогућава кориснику да постави траку сигурности у складу са својим потребама.

Платформе

Листа платформи Ацевпн

Изненађујуће је видети колико канала који деблокира. Међутим, број платформи на којима апликација ради није довољан да покрива потребе сваког корисника. Главни недостатак је што директна инсталација клијента није доступна. Ацевпн морате конфигурирати након преузимања поставки за различите платформе. Такође, сви протоколи нису доступни за сваку платформу.

Ако говоримо о Виндовсима, на располагању је пет различитих подешавања за пет различитих протокола. Имају засебно подешавање са називом „ОпенВПН Кина“ које је посебно развијено да заобиђе кинеска ограничења у погледу употребе ВПН-а. Доступна је и за МацОС. Међутим, за МацОС доступне су само две друге платформе које су ОпенВПН и Л2ПТ.

Сигурно је преузимање и коришћење поставки ако користи ОпенВПН или ССТП протокол. Али, ако се користи било који други протокол, ниво заштите опада и то се догађа са Виндовс Пхоне-ом и Бокее Бок-ом. За Виндовс су доступни само ИКЕв2 ВПН протокол и Л2ПТ. Чак и ако се сматрају сигурним, за Бокее Бок се употреба Ацевпна неће препоручити, јер има само опцију ППТП протокола.

Ацевпн такође подржава употребу рутера: Томато, ДД-ВРТ и Асус ОпенВПН. За Асус ОпенВПН доступна је само једна врста конфигурације, али за остале две имате могућност избора једноставне или напредне конфигурације. Преко рутера се можете повезати са играћим конзолама као што су Нинтендо, Ксбок и ПС3. Можете директно конфигурирати за Сони ПС3 слиједећи ове кораке, али за ову конфигурацију морате имати претходно знање о умрежавању. Предлажемо да сачувате подразумевану адресу сервера и подешавања у случају да дође до грешке у конфигурацији.

Подршка муштеријама

Одговор извршне службе за корисничку подршку компаније Ацевпн

Производ без ћаскања уживо је производ без тренутне помоћи. По нашем искуству ливе цхат је јако битан када се суочите са проблемима који су повезани са мрежом или цурењем података. Без ливе цхат-а, једина опција која преостаје кориснику је да прође кроз садржај који је постављен на његовој веб локацији или да му се обрати путем е-маила. Послали смо им е-пошту у вези са списком играћих конзола којима се може приступити помоћу њихове услуге. Одговор је пружио везу, упутио нас на страницу која садржи списак канала које они деблокирају. Потпуно задовољство није доживело и није га могло гарантовати у случају Ацевпна. Такође, она је била више усмерена на продају производа, а не на помоћ кориснику.

Њихов одељак за подршку садржи форум за кориснике који нема много питања, па самим тим није поуздан. Њихов одељак блога садржи више од стотину чланака које корисник може прочитати како би сазнао о развоју апликације, а такође омогућава идеју за решавање проблема на које можете наићи током коришћења апликације. Морају да развију одељак са ФАК-ом који има мањи број питања чак и ако га упоредите са испитним радом.

База знања испуњена је чланцима о постављању клијената са различитим платформама у различитим оперативним системима. Они такође садрже информације које се односе на решавање проблема и коришћење Торрент и П2П сервера.

Оволико информација није довољно, а требало им је шест сати да одговоре на одговор
е-маил. То није тако брзо како се очекује. Дакле, ако сте негде заглавили, ви
неће добити никакву помоћ у истом сату.

Закључак

Ацевпн, ако су оно што тврде да би могли бити, онда би га се могло купити. Међутим, до сада је, по нашем искуству, најскупља ВПН услуга међу свим ВПН провајдерима. Разлог за то је паметни ДНС. Чак и ако тврде да је то бесплатно, они наплаћују 12 $ за врхунски ВПН план. Овако висока цена неће пружити осећај „цене за новац“.

Такође, директно преузимање није доступно и морате конфигурисати подешавање за различите протоколе. То је тежак задатак за некога ко није упознат са мрежним подешавањима. Ово осигурава да није производ једноставан за употребу. Међутим, ако могу приступити каналу који није доступан са било којим другим ДНС-ом, можете размотрити куповину у зависности од вашег захтева. Међутим, са аспекта ВПН-а, не препоручујемо плаћање тако високе цене.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me