PureVPN-beoordeling

Voordelen:


 • PureVPN heeft een van de beste servernetwerken die niet alleen efficiënt werkt voor Europese en Amerikaanse gebruikers, maar het is ook een perfecte optie voor Aziatische en Oceanische gebruikers.
 • Ze bieden veel functies zoals Split Tunneling, Gravity en VPN-hotspot die samen worden opgeteld om een ​​gemakkelijke, soepele en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden.
 • Met de optie Port forwarding hebt u op afstand toegang tot uw systeem via een VPN-netwerk. Als deze optie niet aanwezig was, zou een externe applicatie nodig zijn voor toegang op afstand.
 • PureVPN vertrouwt niet op een externe partij voor DNS-servers omdat ze eigen primaire en secundaire DNS-servers hebben.
 • Ze bieden verschillende netwerkmodi die lijken op het filteren van servers naar behoefte. Het is efficiënt gedaan en voldoet aan alle eisen.
 • Hun klantenondersteuning gebruikt de teamviewer-applicatie snel om de problemen op te lossen in een kortere tijdspanne waarbij de gebruiker achterover kan leunen en zien hoe ze de problemen verslaan.
 • De VPN-providers in Five Eyes en Fourteen Eyes worden gecontroleerd door de overheid en zelfs inlichtingendiensten hebben enige controle over hen. Gelukkig is PureVPN gevestigd in Hong Kong en hoeven ze dus geen gegevens op te slaan en kunnen ze zelfstandig werken.

Nadelen:

 • PureVPN biedt browserextensies alleen aan voor Chrome en Firefox, en niet voor andere browsers zoals Safari en Opera Mini.
 • Ze bieden speciale servers voor het streamen van verschillende populaire kanalen. Tot nu toe zijn echter voor Netflix alleen Netflix USA en Netflix US beschikbaar.
 • De ozonfunctie is beschikbaar voor volledige bescherming, maar is alleen beschikbaar voor de optie Beveiliging / Privacy en een beperkt aantal servers. De klantenservicemedewerker vertelde ons echter dat het ontwikkelteam eraan werkt om het ook aan andere modi toe te voegen.
 • Er was een klein probleempje dat de lijst met servers een keer verdween toen we de applicatie startten. Er is een eenvoudige oplossing voor en het is uitloggen en opnieuw inloggen. We vroegen de ondersteuning naar de frequentie en zij antwoordden: ‘Je zult dit niet meer onder ogen zien. het gebeurt alleen wanneer u de upgrade hebt gedownload. “

Website: bezoek de officiële site

Overzicht:

Snel overzicht
Website Bezoek website
ProtocollenPPTP, L2TP, SSTP, IKEv2, OpenVPN, Stealth-protocol
PlatformsWindows, Android, Mac, iOS, Linux, Smart TV, Streaming Services, Chrome, Firefox, Routers, Consoles
JurisdictieHongkong
LoggingSommige Loggs
VersleutelingAES 256
Aansluitingen5 verbindingen
Locaties180+ locaties
Servers2000+
Netflix / P2PP2P-bescherming
BetalingsmogelijkhedenCreditcard, PayPal, CoinPayments, PaymentWall, cadeaubonnen
OndersteuningsoptiesLive chat, ondersteuningstickets
Prijzen vanaf$ 3.33 / mo Jaarlijks gefactureerd
Garantie31 dagen
Gratis proefperiodeNee

Hong Kong! Kunnen we het beschouwen als de beste locatie voor het hoofdkantoor van een VPN-provider? Nou, weg van de Five Eyes en Fourteen Eyes is zelf een teken van opluchting. Niet alleen dit, maar PureVPN van GZ Systems Limited, gevestigd in Hong Kong, heeft ook een goed servernetwerk ontwikkeld voor Amerikaanse, Europese en ook voor Aziatische gebruikers.

Hun locatie biedt hen dominantie over Azië, wat helpt om een ​​betere gebruikersbasis over de hele wereld op te bouwen.

PureVPN hoofdscherm

Het bedrijf is in 2007 gestart met twee servers en bezit nu meer dan 2000 servers over de hele wereld. Er zijn in deze tien jaar veel geweldige functies toegevoegd en ze verbeteren veel met creatieve toevoegingen. Het is echter niet altijd mogelijk om perfectie te leveren en er bestaan ​​nog steeds problemen die PureVPN moet verwijderen.

Hun serverfiltering is goed gedefinieerd, maar het gebruik ervan is niet duidelijk bekend dat we in deze review zullen bespreken. We gaan ook verschillende functies, hun efficiëntie en vereisten bespreken.

PureVPN-serverlijst

We hebben ook meningen over de klantenondersteuning die we zullen uitwerken met behulp van verschillende ervaringen, waarbij we beslissen of we ze de “beste” of “gemiddelde” klantenondersteuning moeten noemen.

Verschillende servers voor modusselectie

Zodra u de client opent, verschijnen er vijf verschillende pictogrammen. Op het scherm kunt u er een selecteren, afhankelijk van de behoefte. Verschillende servers zijn gecategoriseerd en voeren verschillende taken uit met de naam “Modes”.

 • Stroom
 • Internetvrijheid
 • Beveiliging / privacy
 • Bestanden delen
 • Toegewijd IP

PureVPN Selecteer servermodus

Laten we het hebben over de mogelijkheden van elke modus!

Streaming applicaties zijn de moeilijkste platforms waar VPN-providers voor echte uitdagingen staan. Het omzeilen van ‘er is iets misgegaan’ is niet eenvoudig en deze streamingwebsites streven er voortdurend naar hun toegang te detecteren en te blokkeren via het virtuele particuliere netwerk. Vandaar. Het is als een voortdurende oorlog tussen de Streaming-applicatie en de VPN-provider. PureVPN geeft echter toegang tot veel kanalen die alleen beschikbaar zijn voor bepaalde locaties.

Dit is iets wat NordVPN ook biedt, dus hoe kan de streaming-modus van PureVPN beter werken? Welnu, in NordVPN kun je niet rechtstreeks verbinding maken met een specifiek kanaal, maar in PureVPN hoef je alleen op de naam van het kanaal te klikken. U moet handmatig de streamingserver van dat land selecteren en zien welke van de alle servers in het geval van NordVPN verbinding maakt met het specifieke streamingkanaal. Betreffende PureVPN, bijvoorbeeld, als u verbinding wilt maken met Hulu, kunt u direct de kanaalnaam typen en verschijnen er zoekresultaten. Dat is een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier om te vinden wat er nodig is. Toch zijn er enkele beperkingen. Toen we naar Netflix zochten in de kanaalzoekoptie, verscheen alleen “Netflix Us”. Ze bieden echter ook Netflix U.K., maar om er verbinding mee te maken, moet je het land gaan selecteren. Het is een even gemakkelijke taak, maar het niet aanbieden in de kanalenlijst kan de informatie opleveren die toegang geeft tot “Netflix U.K.” is niet daar.

Hoe dan ook, als je deze recensie leest, weet je nu dat je er toegang toe hebt. Er moeten echter nog een paar kanalen worden toegevoegd, zoals “Netflix Japan” met veel exclusieve anime-shows en een markt over de hele wereld. Toch is het efficiënter dan de meeste andere VPN-providers die we hebben beoordeeld.

Laten we direct naar springen Vuur delen servernetwerk en laat de andere voor het laatst. Voor mijn locatie bevindt de best aanbevolen server zich in “Brunie Darussalam”, op 2.645 mijl afstand van onze locatie. Daarom was efficiënt delen niet mogelijk, maar als er meer P2P-servers zouden worden toegevoegd, is er geen vervanging voor het PureVPN-servernetwerk. Voor Amerikaanse en Europese locaties zou er een sneller netwerk zijn, maar dit moet meer worden ontwikkeld voor gebruikers in Azië en Oceanië.

Is Toegewijd IP verhoogt je snelheid? Ja zeker. Maar is het ‘waar voor je geld’ of maakt het echt veel uit? Welnu, als u een speciaal IP-adres koopt voor $ 23,88 per jaar, hoeft u dat IP-adres niet met iemand anders te delen, maar het wordt alleen door u gebruikt. Dat verhoogt niet alleen de snelheid, maar helpt ook om datalekken te voorkomen door het pad veiliger te maken. Als u echter een persoon bent die alleen toegang tot VPN nodig heeft voor privacy, geografisch beperkte websites moet beoordelen en tijdens het reizen van streamingkanalen kan genieten, dan is het premium account voldoende. Als u echter een bedrijf bent dat een hoge bescherming tegen cyberaanvallen vereist, raden we u aan deze functie aan te schaffen.

PureVPN-verwarring tussen modi

Laten we nu de andere twee modi bespreken en vergelijken: Internetvrijheidsmodus & Beveiliging / privacy-modus wat ons nieuwsgierig maakte vanwege de eenduidigheid in het verschil tussen de werkmethodiek. Laten we eerst de verklaring controleren die onder de modi is geschreven:

Internet Freedom-modus geeft prioriteit aan de toegang van de inhoud en beveiliging / privacy geeft prioriteit aan beveiliging en privacy van uw inhoud. Hoe is het nu gedaan? En kunnen deze beide functies niet worden gecombineerd? We hebben geprobeerd deze informatie te verkrijgen en de antwoorden waren niet duidelijk. We zijn er echter zeker van dat dit geen marketingtrucs zijn, aangezien de server en IP’s voor beide modi verschillend zijn.

Werken met basis applicatie-instellingen

Er waren niet veel opties beschikbaar in deze sectie, maar in ieder geval waren de opties die inbegrepen waren voldoende om de gebruikerservaring te verbeteren. Ze hebben er zelfs alles aan gedaan om functies toe te voegen die de gebruikersinterface tot in de puntjes verbeteren. Dat is een onderdeel waar PureVPN moet worden gewaardeerd. Functie zoals Standaardbrowser starten nadat de verbinding niet vereist was, maar het verwijdert in ieder geval de handmatige taak van het klikken op het browserpictogram. Deze kleine elementen tellen samen om de gebruikerservaring te definiëren, en dat is echt belangrijk als u op zoek bent naar loyale klanten.

Ze bieden zes verschillende protocollen en hebben ze ook beoordeeld op basis van snelheid en beveiliging, zodat de gebruiker kon weten welk protocol aan hun eisen zou voldoen. Het toevoegen van taalopties helpt altijd om een ​​groter aantal gebruikers te bieden, omdat er mensen zijn die niet bekend zijn met andere talen. Het toevoegen van weinig meer talen kan geen kwaad en het kan veel gebruikers helpen om een ​​betere ervaring te krijgen.

Zijn deze geavanceerde opties vereist??

PureVPN geavanceerde instellingen

Vink DE VEILIGHEIDSOPTIES NIET UIT ALS U UW INHOUD NIET WILT LEKKEN!

Hun beveiligingsopties mogen niet worden uitgeschakeld als ze niet vereist zijn. Soms kunt u het slechtste snelheid- of verbindingsprobleem ondervinden. Op dat moment moeten ze worden gewijzigd, maar doe het toch niet zonder instructies van de klantenondersteuning. Het uitschakelen van 256-bit sleutelversleuteling maakt de tunnel kwetsbaar, maar kan de snelheid verhogen door het verwijderen van versleuteling (op kosten van beveiliging). Een externe DNS-server kan worden gebruikt, maar hier bieden ze eigen DNS, dus waarom zou u die niet gebruiken? Misschien om dezelfde reden als hierboven vermeld; omwille van snelheid. Deze functies geven de gebruiker de mogelijkheid om controle over de applicatie te hebben en hij kan een balans creëren tussen snelheid en beveiliging. PureVPN biedt u de mogelijkheid, maar dan hangt het volledig af van de gebruiker hoe hij de wijzigingen aanbrengt.

Kill Switch-functie doodt het lekken van gegevens door het internetverkeer te doden. Deze optie is gemakkelijk te vinden bij elk van de VPN-providers, maar met pure VPN is het iets meer. Weet je nog dat we de minuscule kenmerken bespraken die PureVPN toevoegt voor een betere ervaring? Welnu, hier worden deze minuutelementen toegevoegd voor beveiliging. Als u de gewoonte heeft om de VPN-client uit te schakelen voordat u internet uitschakelt of de browse-activiteit afsluit, kunnen uw gegevens lekken. Om dit te voorkomen, heeft PureVPN zijn kill-switch uitgebreid om het internetverkeer te doden nadat je je VPN-client hebt uitgeschakeld.

De Multiport-optie is opnieuw een optie waarmee de gebruiker controle heeft over de snelheid en beveiliging. Deze optie kan alleen worden geselecteerd met de TCP- en UDP-optie. Het is handig wanneer u gegevens sneller moet overdragen, maar via een virtueel particulier netwerk of als u het beveiligingsniveau wilt verhogen, ongeacht de snelheid. In ons geval werd de snelheid voor TCP met bijna 60% verlaagd en voor UDP met 25%. Dit toont efficiënte flexibiliteit die PureVPN geeft om de volledige controle over de VPN-tunnel te hebben.

PureVPN’s Hotspot-optie

PureVPN beveiligde hotspot

Toegang tot internet zonder VPN is helemaal geen optie en PureVPN staat slechts maximaal vijf apparaten toe vanaf één account. Nou, ze bieden er ook een oplossing voor. Met PureVPN kun je een hotspot creëren, en PureVPN is goed voor elk apparaat dat erop wordt aangesloten. In geval van nood, of terwijl u op reis bent, en er zijn al vijf apparaten verbonden, heeft u de mogelijkheid om een ​​hotspot te creëren van een van die vijf apparaten die u zullen helpen toegang te krijgen tot al het VPN-netwerk dat wordt gegenereerd via PureVPN-client. U kunt met dit apparaat echter geen wijzigingen in de instelling aanbrengen. De instellingen kunnen alleen worden gewijzigd via het apparaat waarmee de hotspot is gemaakt.

Split Tunneling en Port Forwarding Feature

PureVPN Split Tunneling Port Forwarding

Aangezien we elk klein onderdeel van deze applicatie bekijken, zijn deze twee functies onvermijdelijk. De efficiëntie van Split Tunneling is absoluut afhankelijk; of het werkt naar behoren, of het verknoeit het systeem. In het geval van PureVPN staat het alleen de geselecteerde applicatie toe om door het virtuele particuliere netwerk te gaan. Op deze manier kunt u de ene browser met de VPN gebruiken en de andere als gewoon netwerk. Nog een bijzonder hulpmiddel is de poortdoorschakelfunctie waarmee u op afstand toegang tot het systeem kunt krijgen met de VPN. Het kan handig zijn als u ver van het netwerk bent of als u geen VPN-client in het systeem kunt installeren. Alle gegevens die u op afstand benadert, worden ook versleuteld en niemand kan ze detecteren.

Verbindingstijdanalyse

Proefnummer Noord-Amerika Europa Azië Oceanië Internetvrijheid Veiligheid & Modus voor het delen van privacybestanden
Gemiddeld9.1417.0898.0649.4149.238.3948.746
Streaming-modus op locatiesBeste aanbevolen modi
19,9477.929.569.1910.56.84
296.018.068.4313.488.338.4
39.57.418.4111.068.577.436.7
49.448.67.919.311.279.447.35
58,997.586.828.458.068.4411.29
610.046.729.5612.337.647.848.7
79.647.337.769.87.418.649.06
89.226.37.478.358.647.987.51
97.546.927.768.637.947.798.12
108.637.028.978.2810.537.5513.49

Vier van de vijf verschillende modi werden gecontroleerd voor verbindingstijdanalyse. De vijfde modus, de Dedicated IP-modus, kon niet worden getest omdat deze een persoonlijk IP-adres vereist. Voor de Streaming-modus is het belangrijk dat u verbinding maakt met welke server u verbinding maakt, omdat elk land exclusieve streaming-inhoud heeft. Het is echter niet mogelijk om verbinding te maken met de server van elk land en daarom hebben we de meest efficiënte uit verschillende continenten geselecteerd. De resultaten zijn bevredigend en het heeft niet veel effect gehad op de reactietijd, zelfs niet als u verbinding maakt met verschillende servers.

Zelfs als het gemiddelde bijna hetzelfde is voor elk continent, hangt het sterk af van de pingtijd als u toegang wilt tot de inhoud van een bepaald land. Voor ons zou het meer tijd kosten om verbinding te maken met de Braziliaanse server. Dit kan komen door de afstand, de efficiëntie van de client en de server. In alle andere gevallen maakt het echter niet zoveel uit dat u verbinding maakt met welke server. Over het algemeen moet men verbinding maken met de best aanbevolen voor een efficiënte snelheid.

Snelheidstest

PureVPN-snelheidstest

We hebben hun servernetwerk al besproken en beoordeeld, dat wonderbaarlijk alle continenten beslaat vanwege de slimme plaatsing van de servers. Om een ​​dergelijke ultieme snelheid te bereiken, is dit soort servernetwerk vereist. Ze hebben echter een servernetwerk op basis van verschillende modi en daarom zijn er verschillende snelheden voor elke modus. We hebben vier van de vijf modi gecontroleerd omdat de snelheidstest voor dedicated IP niet mogelijk was. Twee van de vier modi bieden een efficiënte snelheid, maar de andere twee vereisen groei als ze aan een wereldwijde gebruikersbasis moeten voldoen.

Door de aanwezigheid van een immens aantal Freedom Mode en Security / Privacy Mode, zorgen ze efficiënt voor hoge snelheid. In het geval van de streamingmodus en de P2P-servermodus zijn er echter een beperkt aantal servers en daarom geven ze een zeer lage snelheid voor onze locatie. Zelfs als we toegang hebben tot Netflix Originals, kan er geen goede streamingkwaliteit worden verwacht. Als u bijvoorbeeld een internetsnelheid van 10 Mbps heeft, kan na verbinding met de server die is toegewijd aan Netflix in de Verenigde Staten, ten minste tachtig procent van de afname worden ervaren (voor onze locatie). Dit is echter niet het geval bij Netflix U.K. en de gemiddelde streamingkwaliteit is gegarandeerd. Je kunt Netflix van geen enkel ander land van buitenaf gebruiken met PureVPN. In ons geval werden voor de Verenigde Staten 0,74 Mbps en het VK 1,27 Mbps geregistreerd toen we verbonden waren met het virtuele particuliere netwerk. De oorspronkelijke snelheid is 8,70 Mbps, en dus kunnen we PureVPN echt geen volledige score geven als het gaat om Netflix. Als je naar een ander kanaal moet kijken, zou de server daarvoor anders zijn en zou een andere snelheid worden ervaren. Het is echter niet mogelijk om voor elk kanaal een snelheidstest op te nemen, en er worden zo weinig populaire kanalen geselecteerd en er wordt voor die kanalen getabelleerd..

Zenderlijst Downloaden Uploaden Uploaden Downloaden
Internetsnelheid voor verbinding (Mbps)Internetsnelheid na verbinding met een bepaalde server (Mbps)
Amazon Prime US9.017.510,440.26
Hulu9.046.53,632,65
HBO GO7.426.175.042.28
BBC9.137.980,832.04
Sterren sport7.378.164.74.62

Dit laat zien dat ze een aantal van hun kanaalservers moeten verbeteren. Velen van hen werken echter prima en bieden ten minste 50% van de snelheid aan de snelheid die we hadden vóór de verbinding.

Zoals we al hebben vermeld, was de afstand tussen onze locatie en de dichtstbijzijnde P2P-server ongeveer 2,645-mijlen. Hoe kunnen we nu een goede snelheid verwachten? Dat waren we niet, maar wat de snelheid ook is, we zouden zeker een betere snelheid krijgen als ze meer P2P-servers zouden plaatsen op locaties die niet worden gedekt. We zijn er vrij zeker van dat Noord-Amerika en Europa deze snelheidsvermindering niet zullen meemaken, aangezien ze alle gebieden van deze continenten bestrijken. We kunnen echter niet zeker zijn in het geval van “Streaming Mode”.

Andere twee modi werken perfect, en ze zijn vastbesloten om een ​​goede snelheid te geven, omdat ze zelfs servers in Afrikaanse landen hebben. Tot nu toe hebben we geen VPN-provider gezien die op Afrika is gericht. Voor ons was de dichtstbijzijnde server op 625 mijl afstand, maar toch werd er geen significant snelheidsverlies waargenomen voor de Freedom-modus. In het geval van de beveiligingsmodus was er echter een zekere reductie die acceptabel is.

Veiligheid

Als het op beveiliging aankomt, verwachten we geen lekken, sterke inkapseling, strikt geen logboekbeleid en speciale beveiligingsfuncties. PureVPN voorziet in al deze vereisten en we hebben geen poriën gevonden in de beveiliging die door PureVPN wordt geboden. Eerst hebben we hun privacybeleid grondig gecontroleerd en alles was perfect behalve één ding. Op een gegeven moment was er betrokkenheid van derden, maar ze hebben uitgelegd dat PureVPN een gegevensbeschermingsovereenkomst met hen heeft en dat het veilig is.

PureVPN Privacybeleid Betrokkenheid van derden

Als we het hebben over de beveiligingsfunctie, zijn er geavanceerde functies met betrekking tot codering, kill-schakelaar en protocollen. Als u omwille van de snelheid de beveiliging niet in gevaar wilt brengen, kunt u alle beveiligingsopties inschakelen. Het is echter vanzelfsprekend om een ​​lagere snelheid te ervaren, omdat het inschakelen van de beveiligingsoptie een extra beschermingslaag creëert waardoor de gegevens passeren. Ze bieden AES-256-codering die u op elk moment kunt uitschakelen. Kill Switch draagt ​​ook bij aan de veiligheid tegen lekkages. Ze bieden ook IPv6-lekbescherming die internetverkeer via IPv6 blokkeert, wat zorgt voor een betere beveiliging. Ik kon DNS-lekbescherming echter niet vinden en die functie kon worden toegevoegd.

De Ozone-optie is alleen beschikbaar voor de beveiligings- / privacymodus. Door de toevoeging is de beveiliging verbeterd vanwege de aanwezigheid van muren waardoor niet alle inhoud eenvoudig kan passeren. De gebruiker kan beperkingen en controle over de gegevensoverdracht instellen. Deze functie heeft een ingebouwde antivirus die het apparaat beschermt tegen bedreigingen die het apparaat kunnen beschadigen. Het detecteert efficiënt de indringers en beschermt vervolgens het systeem door ze te blokkeren. U kunt ook de URL en applicatie filteren die u niet wilt gebruiken.

PureVPN-ozon

Gebruikersinterface en gebruikerservaring

Als het gaat om de gebruikersinterface, zijn hun klanten zo helder als kristal omdat het gemakkelijk is om ze transparant te verkennen. Servers zijn verdeeld over de modi en dit maakt het gemakkelijker om de vereiste server te vinden. Hun kanaallijst voor de streamingserver is een efficiënt kenmerk dat het publiek aantrekt dat niet elke server voor elk kanaal dat ze handmatig bezoeken, wil vinden. Het is helemaal niet haalbaar. Hun ruimteachtergrond voegt een hypnotische interface toe wanneer het verbinding maakt, en elk onderdeel probeert gebruikers aan te trekken.

Een goede gebruikerservaring is een sleutel om regelmatige gebruikers van het product te verdienen. Gebruikerservaring, in het geval van PureVPN, is ultiem omdat ze een element hebben toegevoegd dat het handmatige werk zoveel mogelijk vermindert. Het toevoegen van de ozon- en zwaartekrachtfunctie heeft ook geholpen om de beveiliging en de gebruikerservaring te verbeteren.

Zwaartekracht lijkt een beetje op ozon, maar richt zich meer op het beschermen van het systeem tegen hacker en malware dan op het filteren van inhoud. Dit draagt ​​ook bij aan de gebruikerservaring door de onderbreking van indringers te verminderen, zodat de koper naar tevredenheid van de VPN-verbinding kan genieten.

PureVPN Gravity

Door volledige controle over snelheid en veiligheid te bieden, kan de gebruiker zijn ervaring aanpassen aan zijn eigen keuze. Als hij een hogere snelheid wenst, kan hij de beveiliging altijd verminderen door het protocol te wijzigen en het gebruik van 25-bits sleutelversleuteling uit te schakelen. Als hij echter een hoge beveiliging wil, kunnen meerdere lagen boven elkaar worden geïmplementeerd. Het kan een afname van de snelheid veroorzaken, maar dit is een keuze van de gebruiker. Controle geven over de klant is geen gemakkelijke taak. Het kan ook een storing veroorzaken, maar in het geval van PureVPN kan dit niet gebeuren vanwege de juiste instelling van elke optie.

Platform

PureVPN-apparaatondersteuning

Naast Windows, Android, MacOS, iOS en Linux zijn ze ook compatibel met zesendertig meer apparaten, waaronder routers, smart-tv’s, gameconsoles en Linux-derivaten. U kunt indien nodig ook extensies toevoegen aan Chrome en Firefox. Het toevoegen van een extensie zou niet plaatsvinden onder de totaal toegestane apparaten en dus is er geen verlies bij het toevoegen van een extensie. Het kan uw browse-activiteit echter enigszins vertragen. Het is compatibel met verschillende routers zoals Tomato, Pfsense en nog negen andere. Dus als het gaat om platforms, vallen ze vrijwel allemaal onder

PureVPN

PureVPN-routerondersteuning

Als dat niet het geval is, kunt u poortdoorschakeling gebruiken om toegang te krijgen tot dat apparaat, anders is de veilige hotspot-optie de manier als u verbinding wilt maken met een apparaat dat PureVPN niet ondersteunt. Opties voor delen zijn altijd handig als het gaat om het opzetten van een VPN-verbinding voor een apparaat waarop VPN-client niet wordt ondersteund.

Klantenservice

We waren altijd in de war over de efficiëntie van de klantenondersteuning van PureVPN. Laten we eerst de punten bespreken die een absoluut antwoord hebben. Als we het hebben over de tijd die ze nodig hebben om een ​​antwoord te geven via Live Chat of via e-mail. Het zou niet meer dan een paar seconden duren in het geval van Live Chat en enkele minuten (specifiek 5-60 minuten) via e-mail. We hebben dus nooit problemen gehad met communicatie. Als de beleefdheid wordt overwogen, beginnen ze het gesprek altijd met begroetingen, gebruiken ze bescheiden taal, doen ze alle mogelijke pogingen om de problemen op te lossen en beantwoorden ze elke vraag op een uitgebreide en geduldige manier.

Nu hebben we de chat gestart met het bericht ‘Hé! Netflix werkt niet ‘, waarop de klantenservicemedewerker ons heeft gevraagd enkele door hem verstrekte stappen te volgen. Maar daarna werkte het niet meer. Ze gaven ons een speciaal IP-adres, maar we hadden nog steeds geen toegang tot Netflix (er was niets mis met de client. Het vereiste alleen enkele configuratiewijzigingen). Daarna plaatsten ze een optie om over “Team Viewer” te werken. Als het probleem niet wordt opgelost, vraagt ​​een VPN-provider ons meestal om er een e-mail over te sturen, of ze zetten het over naar een ander niveau. Hier hebben ze op afstand toegang tot ons systeem gehad, het probleem geleerd en het binnen enkele minuten opgelost. Ze hebben niet alleen het probleem opgelost, maar ze hebben ons ook een bericht gestuurd over de procedure om verbinding te maken met de kanalen en toonden ons tegelijkertijd hoe het werkt door de muisaanwijzer door verschillende tabbladen en scrollen te bewegen. Dit was een efficiënte manier om problemen van klanten op te lossen waarbij de gebruiker alleen maar hoeft te zitten om ze te zien werken. Met deze afbeelding zouden we de klantenservice vijf sterren hebben gegeven.

PureVPN Customer Support Team Viewer

Hoe ironisch het is, VPN-gebruikers die VPN-providers toestaan ​​om Team Viewer te gebruiken.

Hierna hebben we contact opgenomen met de klantenondersteuning en het is altijd het verkoopteam dat als eerste contact opneemt. Soms leggen we hen het probleem uit en als ze het niet konden oplossen, sturen ze ons door naar de technische afdeling. Dat is frustrerend dat je nu het volledige probleem opnieuw aan de technische afdeling moet uitleggen. Er kan een directe optie zijn om de afdeling te selecteren waarmee de gebruiker contact wil opnemen. Het bespaart niet alleen de tijd van de gebruiker, maar maakt de livechat ook efficiënter.

Hierna lanceerden we nog een vraag voor hen: “Hé, ik vroeg me alleen af ​​wat het” technische “verschil zou zijn tussen de internetvrijheidsmodus en de beveiligingsmodus?” Hierop kreeg ik echter een antwoord op een link met uitleg over verschillende soorten modi. Deze link was voor ons volkomen irrelevant en we probeerden ze opnieuw mijn vraag uitvoerig uit te leggen.

“Er zijn twee verschillende modi: internetbeveiliging en privacymodus. Laten we nu eens kijken naar de internetvrijheidsmodus: er staat dat je toegang hebt tot alle inhoud, toch? Laten we nu naar de privacymodus gaan. Er staat dat u weer veiliger zult zijn, waar? Het enige verschil is het versleutelingsniveau. Drie uitspraken achter elkaar. Als het enige verschil codering is, kan ik alle inhoud ook vanuit de privacymodus beoordelen, dus wat heeft het voor zin om de internetvrijheidsmodus te hebben? “

Hiervoor werd mij gevraagd om hen de vraag te e-mailen. Het antwoord op e-mail was ook niet relevant en er werd geen goed antwoord op mijn vraag gegeven. We hebben dus een ‘mixgevoel’ over de klantenondersteuning, maar als we zorgvuldig analyseren, zijn ze goed in het oplossen van problemen en klantgerelateerde twijfels. Deze vraag hield verband met de interne werking van de applicatie en was een zware klus om het antwoord te geven. Ik had echter echt verwacht dat ze de vraag verder zouden doorsturen.

Conclusie

PureVPN is ongetwijfeld een van de beste VPN-providers, vooral als het gaat om het servernetwerk. Ze moeten echter werken op weinig streaming-servers waar lage snelheid werd ervaren. De slimme gebruikersinterface heeft handmatige taken direct verminderd en het maakt het voor een gebruiker gemakkelijk om zijn client te gebruiken, zelfs na zoveel configuraties. De functies zoals ozon en zwaartekracht bieden speciale bescherming. Men heeft controle over snelheid en veiligheid. Hij kan de snelheid echter verhogen door het protocol en de codering te verlagen, maar maakt het tegelijkertijd veilig met ozon en zwaartekracht. Er kon dus een volledig evenwicht tussen snelheid en veiligheid worden verkregen. Als we het hadden over hun klantenondersteuning, was Live Chat soms zeer efficiënt en soms verward. Het kan dus worden verbeterd, niet door wijzigingen aan te brengen in de software, maar door het personeel erachter te upgraden. Als deze weinige implementaties zouden kunnen worden gemaakt in hun toepassing, zouden ze een sterkere concurrentie bieden aan de topspelers van de VPN-markt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map