PureVPN gjennomgang

Pros:


 • PureVPN har et av de beste servernettverk som ikke bare fungerer effektivt for europeiske og amerikanske brukere, men det er et perfekt alternativ for brukere i Asia og Oseania..
 • De gir mange funksjoner som Split Tunneling, Gravity og VPN hotspot som legges sammen for å gi en avslappet, jevn, brukervennlig opplevelse.
 • Port forwarding-alternativ lar deg få tilgang til systemet ditt eksternt via et VPN-nettverk. Hvis dette alternativet ikke var til stede, ville en tredjepartsapplikasjon være nødvendig for ekstern tilgang.
 • PureVPN stoler ikke på noen eksterne partier for DNS-servere, ettersom de har egne primære og sekundære DNS-servere.
 • De gir forskjellige nettverksmodus som er som filtrering av servere etter behov. Det gjøres effektivt og dekker alle krav.
 • Kundesupporten deres bruker teamvisningsapplikasjon raskt for å løse problemene på kortere tid der brukeren kan lene seg tilbake og se dem slå problemene.
 • VPN-leverandørene med base i Five Eyes og Fourteen Eyes blir overvåket av myndighetene, og til og med etterretningsbyråer har en viss kontroll over dem. Heldigvis er PureVPN basert i Hong Kong, og de trenger derfor ikke lagre noen data og kan jobbe uavhengig.

Ulemper:

 • PureVPN tilbyr nettleserutvidelser bare for Chrome og Firefox, og ikke for andre nettlesere som Safari og Opera Mini.
 • De tilbyr spesielle servere for streaming av forskjellige populære kanaler. Til nå, men angående Netflix, er det imidlertid bare Netflix USA og Netflix US som er tilgjengelige.
 • Ozone-funksjonen er tilgjengelig for fullstendig beskyttelse, men den er bare tilgjengelig for alternativet Sikkerhet / personvern og et begrenset antall servere. Imidlertid fortalte kundesupportdirektøren at utviklerteamet jobber for å legge det til i andre moduser også.
 • Det var en liten feil at listen over servere forsvant en gang da vi startet applikasjonen. Det er en enkel løsning på det, og det logger av og logger inn igjen. Vi spurte støtten om frekvensen, og de svarte at “du vil ikke møte dette igjen. den skjer først når du har lastet ned oppgraderingen. “

Nettsted: Besøk offisiell side

Oversikt:

Raskt Overblikk
NettstedBesøk nettsted
protokollerPPTP, L2TP, SSTP, IKEv2, OpenVPN, Stealth Protocol
plattformerWindows, Android, Mac, iOS, Linux, Smart TV, streamingtjenester, Chrome, Firefox, rutere, konsoller
JurisdiksjonHongkong
HogstNoen loggs
krypteringAES 256
tilkoblinger5 Tilkoblinger
steder180+ Steder
servere2000+
Netflix / P2PP2P-beskyttelse
BetalingsalternativerKredittkort, PayPal, CoinPayments, PaymentWall, Gavekort
StøttealternativerLive chat, supportbilletter
Priser fra$ 3,33 / mo fakturert årlig
Garanti31 dag
Gratis prøveperiodeNei

Hong Kong! Kan vi betrakte det som det beste stedet for hovedkontor for en VPN-leverandør? Vel, vekk fra Five Eyes and Fourteen Eyes er i seg selv et tegn på lettelse. Ikke bare dette, men PureVPN eid av GZ Systems Limited, som ligger i Hong Kong, har også utviklet et godt servernettverk for amerikanske, europeiske og asiatiske brukere også.

Plasseringen deres gir dem dominans over Asia som bidrar til å bygge et bedre brukergrunnlag over hele verden.

PureVPN hovedskjerm

Selskapet ble startet med to servere i 2007, og nå eier de 2000+ servere over hele verden. Mange fantastiske funksjoner er lagt til i løpet av disse ti årene, og de forbedrer seg mye med kreative tillegg. Det er imidlertid ikke alltid mulig å levere perfeksjon, og det er fremdeles problemer med at PureVPN som må fjernes.

Serverfiltreringen deres er godt definert, men bruken er ikke kjent tydelig som vi vil diskutere i denne gjennomgangen. Vi skal også diskutere forskjellige funksjoner, deres effektivitet og krav.

PureVPN-serverliste

Vi har også meninger om kundesupporten som vi vil utdype om å bruke forskjellige opplevelser for å avgjøre om vi skal kalle dem den “beste” eller “gjennomsnittlige” kundesupporten..

Ulike servere for modusvalg

Så snart du åpner klienten, vises fem forskjellige ikoner. På skjermen kan du velge en av dem, avhengig av kravet. Ulike servere er kategorisert og utfører forskjellige oppgaver med navnet “Modi.”

 • Strøm
 • Internett-frihet
 • Sikkerhet / Privacy
 • Fildeling
 • Dedikert IP

PureVPN Velg servermodus

La oss snakke om funksjonene i hver modus!

streaming applikasjoner er de tøffeste plattformene der VPN-leverandører står overfor reelle utfordringer. Det er ikke lett å omgå “noe som gikk galt”, og disse streamingnettstedene prøver kontinuerlig å oppdage og blokkere deres tilgang ved hjelp av det virtuelle private nettverket. Derav. Det er som en kontinuerlig krig mellom Streaming-applikasjonen og VPN-leverandøren. PureVPN gir imidlertid tilgang til mange kanaler som bare er tilgjengelige for bestemte steder.

Dette er noe NordVPN også tilbyr. Hvordan har Streaming Mode of PureVPN mer evne? I NordVPN kan du ikke koble deg direkte til en bestemt kanal, men i PureVPN trenger du bare å klikke på kanalens navn. Du må velge manuelt streaming-serveren i det landet og se, som blant alle serverne blir koblet til den aktuelle streamingkanalen i NordVPNs tilfelle. Angående PureVPN, for eksempel, hvis du vil koble til Hulu, kan du skrive inn kanalnavnet direkte, og søkeresultatene vises. Det er en enkel og brukervennlig måte å finne det som kreves. Fortsatt er det noen begrensninger. Da vi søkte etter Netflix i kanalsøkalternativet, dukket bare “Netflix Us” opp. De tilbyr imidlertid Netflix Storbritannia også, men for å koble deg til det, må du gå og velge land. Den like enkle oppgaven, men ikke å gi den i kanallisten, kan levere informasjonen som får tilgang til “Netflix U.K.” er ikke der.

Uansett, hvis du leser denne anmeldelsen, vet du at du har tilgang til den. Imidlertid må noen flere kanaler legges til, for eksempel “Netflix Japan” som har mange eksklusive anime-show, og et marked over hele verden. Likevel er det effektivt enn de fleste andre VPN-leverandører som vi har vurdert.

La oss direkte hoppe til Branndeling servernettverk og la de andre ligge til sist. For min beliggenhet er den best anbefalte serveren lokalisert på “Brunie Darussalam”, som ligger 2650 kilometer fra vårt sted. På grunn av dette var en effektiv deling ikke mulig, men hvis flere P2P-servere vil bli lagt til, er det ingen erstatning for PureVPNs servernettverk. For amerikansk og europeisk beliggenhet vil det være et raskere nettverk, men trenger å utvikle det mer for asiatiske og Oseaniske brukere.

Er dedikert IP øker hastigheten din? Ja, helt klart. Men er det “verdi for pengene” eller gjør det virkelig stor forskjell? Vel, hvis du kjøper en dedikert IP for $ 23,88 per år, trenger du ikke dele denne IP-adressen med noen andre, men den vil bare brukes av deg. Dette øker ikke bare hastigheten, men bidrar også til å unngå datalekkasje ved å gjøre banen sikrere. Imidlertid, hvis du er en person som bare trenger tilgang til VPN for personvern, vurderer geobegrensede nettsteder og liker å streame kanaler mens du reiser, er premiumkonto nok. Imidlertid, hvis du er i en virksomhet som krever høy beskyttelse mot nettangrep, vil vi foreslå at du kjøper denne funksjonen.

PureVPN-forvirring mellom modus

La oss diskutere og sammenligne de to andre modusene: Internett-frihetsmodus & Sikkerhets- / personvernmodus noe som gjorde oss nysgjerrige på grunn av entydigheten i forskjellen mellom arbeidsmetodikken. La oss først sjekke utsagnet som er skrevet under modusene:

Internett-frihetsmodus prioriterer tilgangen til innholdet og Sikkerhet / personvern prioriterer sikkerhet og personvern for innholdet ditt. Hvordan har det blitt gjort? Og kan ikke disse begge funksjonene kombineres? Vi har gjort forsøk på å få denne informasjonen, og svarene var ikke klare. Vi er imidlertid sikre på at disse ikke markedsfører triks, da serveren og IP-ene er forskjellige for begge modusene.

Arbeid med grunnleggende applikasjonsinnstillinger

Det var ikke mange tilgjengelige alternativer i denne delen, men de som er inkludert var nok til å forbedre brukeropplevelsen. De har til og med gjort alle forsøk på å legge til funksjoner som forbedrer brukergrensesnittet i liten grad. Det er en del der PureVPN må verdsettes. Funksjon som Starte standard nettleser etter at tilkoblingen ikke krevde, men i det minste fjerner den manuelle oppgaven med å klikke nettleserikonet. Disse små elementene legger opp til å definere brukeropplevelse, og det betyr virkelig hvis du leter etter lojale kunder.

De tilbyr seks forskjellige protokoller og har også vurdert dem basert på hastighet og sikkerhet, slik at brukeren kan vite hvilken protokoll som passer deres behov. Tillegg av språkalternativer er alltid med på å gi et større antall brukere ettersom det er mennesker som ikke er kjent med andre språk. Å legge til noen flere språk vil ikke skade, og det kan hjelpe mange brukere å få en bedre opplevelse.

Er disse avanserte alternativene nødvendige?

PureVPN Avanserte innstillinger

Fjern IKKE SIKKERHET AV SIKKERHETSFUNKSJONER HVIS DU IKKE ØNSKER Å LEKTE INNHOLDET!

Deres sikkerhetsalternativer skal ikke fjernes hvis det ikke er nødvendig. Noen ganger kan du oppleve den største hastighets- eller tilkoblingsproblemet. På det tidspunktet må de endres, men likevel ikke gjør det uten kundestøttens instruksjoner. Deaktivering av 256-bits nøkkelkryptering vil gjøre tunnelen sårbar, men det kan øke hastigheten på grunn av fjerning av kryptering (på bekostning av sikkerhet). En tredjeparts DNS-server kunne brukes, men her oppgir de egen DNS, så hvorfor ikke bruke det? Kanskje av samme grunn nevnt ovenfor; for hastighetens skyld. Disse funksjonene gir brukeren en mulighet til å ha kontroll over applikasjonen, og han kan skape en balanse mellom hastighet og sikkerhet. PureVPN gir deg anlegget, men da kommer det helt an på brukeren at han gjør endringene.

Kill Switch-funksjonen dreper datalekkasjen ved å drepe internetttrafikken. Dette alternativet er lett å finne hos noen av VPN-leverandørene, men med ren VPN er det litt mer. Husk at vi diskuterte minuttattributtene som PureVPN legger til for en bedre opplevelse? Vel, her er disse minuttelementene lagt til for sikkerhet. Hvis du har en vane å slå av VPN-klient før du slår av Internett eller slår av surfeaktiviteten, kan dataene dine lekke. For å unngå dette har PureVPN utvidet sin kill Switch til å drepe Internett-trafikken etter at du har slått av VPN-klienten.

Multiport-alternativet er igjen et alternativ som lar brukeren ha kontroll over hastigheten og sikkerheten. Dette alternativet kan bare velges med alternativet TCP og UDP. Det er fordelaktig når du trenger å overføre data med raskere hastighet, men gjennom et virtuelt privat nettverk, eller hvis du ønsker å øke sikkerhetsnivået uavhengig av hastighet. For TCP ble hastigheten i vårt tilfelle redusert nesten med 60%, og for UDP ble den økt med 25%. Dette viser effektiv fleksibilitet som PureVPN gjør for å ha full kontroll over VPN-tunnelen.

PureVPNs hotspot-alternativ

PureVPN Secure Hotspot

Å få tilgang til Internett uten VPN er overhode ikke et alternativ, og PureVPN tillater bare maksimalt fem enheter fra en konto. Vel, de gir også en løsning for det. PureVPN lar deg opprette et hotspot, og PureVPN vil være til fordel for alle enheter som kobles til den. I nødstilfeller, eller mens du er ute og reiser, og fem enheter allerede er tilkoblet, har du muligheten til å opprette et hotspot fra en av de fem enhetene som vil hjelpe deg å få tilgang til alle VPN-nettverkene som genereres gjennom PureVPN-klienten. Du kan imidlertid ikke gjøre noen endringer i innstillingen ved hjelp av denne enheten. Innstillingene kan bare endres gjennom enheten som hotspot opprettes fra.

Splitt tunnel- og portvideresendingsfunksjon

Videresending av PureVPN-delt tunnelport

Disse to funksjonene er uunngåelige når vi gjennomgår alle små komponenter i dette programmet. Split Tunneling-effektiviteten avhenger er absolutt; enten fungerer det ordentlig, eller det er noe med systemet. I PureVPNs tilfelle tillater det bare den valgte applikasjonen å passere gjennom det virtuelle private nettverket. På denne måten kan du bruke en nettleser med VPN, og en annen som vanlig nettverk. Et annet særegent verktøy er portvideresendingsfunksjon som lar deg få tilgang til systemet eksternt med VPN. Det kan være nyttig hvis du er langt fra nettverket, eller hvis du ikke klarer å installere VPN-klient i systemet. Alle data du har tilgang til eksternt, blir også kryptert, og ingen vil kunne oppdage dem.

Tilkoblingstid analyse

Forsøksnr. Nord-AmerikaEuropaAsiaOceaniaInternet FreedomSecurity & PrivacyFile Sharing Mode
Average9.1417.0898.0649.4149.238.3948.746
Streamingsmodus etter lokasjonerBeste anbefalte modus
19,9477,929,569,1910.56,84
296,018,068,4313.488,338.4
39.57,418.4111.068,577,436.7
49,448.67,919.311.279,447,35
58,997,586,828.458,068,4411.29
610.046,729,5612.337,647,848.7
79,647,337,769.87,418,649,06
89.226.37,478,358,647,987,51
97,546,927,768,637,947,798.12
108,637,028,978,2810.537,5513,49

Fire av fem forskjellige moduser ble sjekket for tilkoblingstidsanalyse. Den femte modusen som var dedikert IP-modus kunne ikke testes, da den krever en personlig IP. For Streaming-modus er det viktig at hvilken server du blir koblet til fordi hvert land har eksklusivt streaminginnhold. Det er imidlertid ikke mulig for oss å få kontakt med serveren til hvert land, og det er derfor vi har valgt de mest effektive fra forskjellige kontinenter. Resultatene er tilfredsstillende, og det har ikke gitt stor effekt på responstiden, selv om du kobler deg til forskjellige servere.

Selv om gjennomsnittet er nesten det samme for hvert kontinent, hvis du ønsker tilgang til innholdet i et bestemt land, avhenger det veldig av ping-tiden. For oss vil det ta mer tid å få kontakt med den brasilianske serveren. Det kan være på grunn av avstand, klient og server effektivitet. I alle andre tilfeller spiller det imidlertid ikke så mye rolle at du blir koblet til hvilken server. Generelt sett må man få forbindelse med den best anbefalte for effektiv hastighet.

Fartstest

PureVPN hastighetstest

Vi har allerede diskutert og gjennomgått deres servernettverk som fantastisk dekker alle kontinenter på grunn av de smarte plasseringene til serverne. For å oppnå en slik ultimate hastighet, kreves denne typen servernettverk. Imidlertid har de et servernettverk basert på forskjellige moduser, og det er dermed forskjellige hastigheter for hver modus. Vi har sjekket fire av fem modus da hastighetstesten for dedikert IP ikke var mulig. To av fire modus gir effektiv hastighet, men de to andre krever vekst hvis de trenger å tilfredsstille en verdensomspennende brukerbase.

På grunn av tilstedeværelsen av et enormt antall Freedom Mode og Security / Privacy Mode, gir de effektivt høy hastighet. Når det gjelder strømningsmodus og P2P-servermodus, er det et begrenset antall servere der, og det er derfor de gir veldig lav hastighet for vårt sted. Selv om vi har tilgang til Netflix Originals, kan det ikke forventes en god streamingkvalitet. Hvis du for eksempel har en Internett-hastighet på 10 Mbps, kan du etter å ha koblet til serveren dedikert til USAs Netflix, oppleve minst åtti prosent av dekrement (for vårt sted). Dette er imidlertid ikke tilfelle med Netflix U.K., og gjennomsnittlig streamingkvalitet er sikret. Du kan ikke bruke Netflix fra andre land utenfra ved å bruke PureVPN. I vårt tilfelle, for U.S.A., 0,74 Mbps og Storbritannia, ble 1,27 Mbps spilt inn når vi var koblet til det virtuelle private nettverket. Den opprinnelige hastigheten er på 8,70 Mbps, og vi kan virkelig ikke gi full karakter til PureVPN når det gjelder Netflix. Hvis du trenger å se på noen annen kanal, vil serveren være forskjellig for det, og en annen hastighet vil oppleves. Imidlertid ville det ikke være mulig å inkludere hastighetstest for hver kanal, og så er det valgt få populære kanaler, og tabulering utføres for disse kanalene.

KanallisteDownloading UploadingDownloadingUploading
Internetthastighet før tilkobling (Mbps)Internetthastighet etter tilkobling med en bestemt server (Mbps)
Amazon Prime US9,017,510,440.26
Hulu9,046.53,632,65
HBO GO7,426,175,042,28
BBC9,137,980,832,04
Star Sports7,378,164.74,62

Dette viser at de må forbedre noen av kanalserverne sine. Imidlertid fungerer mange av dem bra, og gir minst 50% av hastigheten til hastigheten vi opplevde før tilkoblingen.

Som vi allerede har nevnt, var avstanden mellom beliggenheten vår og den nærmeste P2P-serveren omtrent 2.645 miles. Hvordan kan vi forvente en god fart? Det var vi ikke, men uansett hva hastigheten er, ville vi sikkert fått bedre hastighet hvis de plasserer flere P2P-servere på steder som ikke er dekket. Vi er ganske sikre på at Nord-Amerika og Europa ikke vil oppleve denne hastighetsnedgangen fordi de har dekket alle områdene på disse kontinenter. Vi kan imidlertid ikke være sikre i tilfelle av “Streaming Mode.”

Andre to modus fungerer perfekt, og de er forpliktet til å gi god fart da de til og med har servere i afrikanske land. Så langt har vi ikke sett noen VPN-leverandør rettet mot Afrika. For oss var den nærmeste serveren 625 miles unna, men fremdeles ble det ikke observert noe betydelig hastighetstap for Freedom Mode. I tilfelle av sikkerhetsmodus var det imidlertid noe reduksjon som er akseptabelt.

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhet, forventer vi ingen lekkasjer, sterk innkapsling, strenge ingen loggpolicyer og spesielle sikkerhetsfunksjoner. PureVPN gir alle disse kravene, og vi har ikke funnet noen porer i sikkerhet levert av PureVPN. Først sjekket vi personvernreglene deres grundig, og alt var perfekt bortsett fra en ting. På et tidspunkt var det tredjeparts involvering, men de har forklart at PureVPN har databeskyttelsesavtale med dem, og det er trygt.

PureVPN-personvernpolitikk Engasjement fra tredjepart

Hvis vi snakker om sikkerhetsfunksjon, er det avanserte funksjoner relatert til kryptering, kill switch og protokoller. Hvis du ikke ønsker å kompromittere sikkerheten av hensyn til hastigheten, kan du aktivere alle sikkerhetsalternativene. Det er imidlertid naturlig å oppleve en lavere hastighet fordi det å aktivere sikkerhetsalternativet skaper et ekstra lag med beskyttelse som dataene går gjennom. De gir AES-256-kryptering som du kan deaktivere når som helst. Kill Switch øker også sikkerheten fra lekkasjer. De gir også IPv6 lekkasjebeskyttelse som blokkerer Internett-trafikk via IPv6 som sikrer bedre sikkerhet. Imidlertid kunne jeg ikke finne DNS-lekkasjebeskyttelse, og den funksjonen kunne legges til.

Ozone-alternativet er bare tilgjengelig i sikkerhets- / personvernmodus. I tillegg har sikkerheten blitt forbedret på grunn av tilstedeværelsen av vegger som ikke lar alt innholdet passere enkelt. Brukeren kan sette begrensninger og kontroll over dataoverføringen. Denne funksjonen har et innebygd antivirus som redder enheten fra trusler som kan skade enheten. Det oppdager inntrengerne effektivt, og beskytter deretter systemet ved å blokkere dem. Du kan også filtrere URLen og applikasjonen som du ikke ønsker å bruke.

PureVPN ozon

Brukergrensesnitt og brukeropplevelse

Når det gjelder brukergrensesnittet, er klientene så klare som krystall som det er lett å utforske dem transparent. Servere er fordelt på modusene, og dette gjør det lettere å finne den nødvendige serveren. Deres kanalliste for streamingserveren er et effektivt attributt som tiltrekker publikum som ikke ønsker å finne hver server for hver kanal de besøker manuelt. Det er slett ikke gjennomførbart. Deres rombakgrunn tilfører et hypnotisk grensesnitt når det kobles til, og hver komponent gjør forsøk på å tiltrekke seg brukere.

God brukeropplevelse er en nøkkel for å tjene vanlige brukere av produktet. Brukeropplevelse, i tilfelle av PureVPN, er den ultimate siden de har lagt til et element som reduserer det manuelle arbeidet så mye som mulig. Å legge til Ozone and Gravity-funksjonen har også bidratt til å forbedre sikkerheten og brukeropplevelsen.

Tyngdekraften er noe som Ozone, men den fokuserer mer på å beskytte systemet mot Hacker og Malware i stedet for innholdsfiltrering. Dette øker brukeropplevelsen ved å redusere avbrytelsen av inntrengere slik at kjøperen på en tilfredsstillende måte kan glede seg over VPN-forbindelsen.

PureVPN Gravity

Ved å gi full kontroll over hastighet og sikkerhet lar brukeren endre opplevelsen hans etter eget valg. Hvis han ønsker å ha en raskere hastighet, kan han alltid redusere sikkerheten ved å endre protokollen og fjerne merket for bruk av 25-bits nøkkelkryptering. Imidlertid, hvis han ønsker høy sikkerhet, kan flere lag implementere hverandre over hverandre. Det kan føre til en hastighetsreduksjon, men dette vil være av brukerens valg. Å gi kontroll over klienten er ikke en lett oppgave. Det kan også føre til funksjonsfeil, men PureVPN’s tilfelle, dette kan ikke skje på grunn av ordentlig etablering av ethvert alternativ.

Plattform

PureVPN enhetsstøtte

I tillegg til windows, Android, MacOS, iOS og Linux, er de også kompatible med trettiseks flere enheter som inkluderer rutere, smarte TV-er, spillkonsoller og Linux-derivater. Du kan også legge til utvidelser til Chrome og Firefox om nødvendig. Å legge til en utvidelse ville ikke foregå blant de tillatte enhetene, og det er ikke noe tap å legge til en utvidelse. Det kan imidlertid redusere surfeaktiviteten noe. Den er kompatibel med forskjellige rutere som Tomato, Pfsense og ni til. Derfor når det kommer til plattformer, dekkes stort sett alle av

PureVPN

PureVPN Router Support

Hvis ikke, kan du bruke portvideresending for å få tilgang til den enheten, ellers er sikkert hotspot-alternativet veien hvis du ønsker å koble til en enhet som ikke støtter PureVPN. Delingsalternativer er alltid nyttige når det gjelder å sette opp en VPN-tilkobling for en enhet der VPN-klient ikke støttes.

Kundeservice

Vi var alltid forvirret over effektiviteten av PureVPNs kundestøtte. La oss først diskutere punktene som har et absolutt svar. Hvis vi snakker om tiden det tar å gi svar på Live Chat eller via e-post. Det vil ikke ta mer enn noen få sekunder i tilfelle Live Chat og få minutter (5-60 minutter spesifikt) via e-post. Så vi har aldri hatt noe problem med kommunikasjonen. Nå, hvis høfligheten blir vurdert, setter de alltid i gang samtalen med hilsener, bruker ydmyke språk, gjør alle mulige forsøk på å løse problemene, og vil svare på alle spørsmål på en utdypet og tålmodig måte.

Nå startet vi chatten med meldingen: “Hei! Netflix fungerer ikke ”som kundestøttedirektøren ba oss følge noen trinn gitt av ham. Det fungerte imidlertid ikke selv etter det. De ga oss en dedikert IP, men vi klarte likevel ikke å få tilgang til Netflix (Det var ingenting galt med klienten. Det krevde bare noen endringer i konfigurasjonen). Etter det plasserte de muligheten til å jobbe over “Team Viewer.” Vanligvis, hvis problemet ikke blir løst, vil en VPN-leverandør be oss om å sende dem en e-post om det, eller de overfører det til et annet nivå. Her fikk de tilgang til systemet vårt eksternt, og lærte problemet, og løste det i løpet av få minutter. Ikke bare de løste problemet, men de sendte oss prosedyren for å koble til kanalene, og viste samtidig hvordan det fungerer ved å flytte musepekeren gjennom forskjellige faner og ruller. Dette var en effektiv måte å løse kundeproblemer der brukeren bare trenger å sitte og se på dem. Med dette bildet ville vi gitt fem stjerner til kundestøtten.

PureVPN Customer Support Team Viewer

Hvor ironisk det er, VPN-brukere som tillater VPN-leverandører å bruke Team Viewer.

Etter dette kontaktet vi kundesupport, og det er alltid salgsteamet som tar kontakt først. Noen ganger forklarer vi problemet for dem, og hvis de ikke klarte å løse det, overfører de oss til teknisk avdeling. Det er frustrerende at du nå må forklare den komplette saken for teknisk avdeling igjen. Det kan være et direkte alternativ å velge avdeling som brukeren ønsker å kontakte. Det vil ikke bare spare brukerens tid, men også gjøre live chatten mer effektiv.

Etter dette lanserte vi en spørring til dem: “Hei, jeg bare lurte på at hva ville være den” tekniske “forskjellen mellom Internett-frihetsmodus og sikkerhetsmodus?” Til dette fikk jeg imidlertid svar av en lenke som forklarte forskjellige typer modus. Denne lenken var helt irrelevant for oss, og vi prøvde igjen å forklare dem spørringen på en utdypet måte.

“Det er to forskjellige moduser: Internett-sikkerhet og personvernmodus. La oss nå vurdere Internet Freedom-modus: Den sier at du kan få tilgang til alt innholdet, sant? La oss nå komme til personvernmodus. Den sier at du vil være mer sikker, sann igjen? Den eneste forskjellen er på krypteringsnivå. Tre utsagn på rad. Hvis den eneste forskjellen er kryptering, kan jeg også vurdere alt innholdet fra personvernmodus, så hva er poenget med å ha Internett-frihetsmodus? “

Til dette ble jeg bedt om å sende dem e-post til spørringen. Svaret for e-post var også uten betydning, og det ble ikke gitt noe riktig svar på spørsmålet mitt. Så vi har en “blandingsfølelse” om kundesupporten, men hvis vi analyserer nøye, er de flinke til å løse problemer og klientrelaterte tvil. Dette spørsmålet var relatert til den interne bruken av applikasjonen og var en tøff jobb med å gi svaret. Imidlertid forventet jeg virkelig at de ville videresende spørringen videre.

Konklusjon

Ingen tvil om at PureVPN er en av de beste VPN-leverandørene, spesielt når det gjelder servernettverket. Imidlertid må de jobbe på få streaming-servere der det ble opplevd lav hastighet. Det smarte brukergrensesnittet har direkte redusert manuell oppgave, og det gjør det enkelt for en bruker å bruke klienten selv etter å ha fått så mange konfigurasjoner. Funksjonene som Ozone og Gravity gir spesiell beskyttelse. Man har kontroll over hastighet og sikkerhet. Imidlertid kan han forbedre hastigheten ved å senke protokollen og kryptere, men samtidig gjøre den sikker med Ozone og Gravity. Så man kunne oppnå en fullstendig balanse mellom hastighet og sikkerhet. Når vi snakker om kundesupporten deres, var Live Chat noen ganger svært effektiv og noen ganger forvirret. Så det kan forbedres, ikke ved å gjøre endringer i programvaren, men ved å oppgradere den menneskelige ressursen som ligger bak den. Hvis disse få implementeringene kunne gjøres i deres søknad, ville de gi tøffere konkurranse til toppspillerne i VPN-markedet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map