ЕаглеГет Ревиев


Прос

Пружа једноставан и лаган менаџер за преузимање и програм за убрзање који је доступан бесплатно. Доступна је провјера злонамјерног софтвера како би се осигурало да преузете датотеке не садрже ниједан злонамјерни софтвер.

Цонс

Доступан само као Виндовс програм који се може интегрисати у већину популарних прегледача, без подршке за друге платформе. Само Цхроме проширење је доступно као самостално проширење.

Све у свему

Омогућује висококвалитетни менаџер преузимања и програм за убрзавање који можете користити за преузимање датотека са повећаном брзином. Обезбеђује да у систем не унесете ниједан злонамерни софтвер.

Оцена: [иаср_овералл_ратинг]

Веб локација: Кликните овде

ЕаглеГет је менаџер за преузимање и програм за убрзавање који нуди ЕаглеГет, програмер софтвера са седиштем у Пекингу, Кина. Софтвер је доступан као потпуна инсталација или као преносна верзија која се у потпуности може користити само у оперативном систему Виндовс. Сврха програма је да корисницима пружи једну од најбољих бесплатних алтернатива премијум софтверу за управљање и акцелераторима који је доступан на мрежи, а који нуди мање или више исте функције као и многи други слични програми на тржишту.

Повећајте брзину преузимања помоћу функције Освежи

Главна функција ЕаглеГет-а је као програм за убрзање преузимања, због чега вам помаже да знатно повећате брзину за преузимање. У поређењу са коришћењем властитог претраживача, овај софтвер може да повећа вашу брзину и до 6 пута брже. То је зато што софтвер раздваја преузету датотеку на више делова и покреће поступак преузимања за те делове истовремено. Када је преузимање завршено, поново се придружује датотеци и сачува је ако је на рачунару. Такође, има функцију за освежавање која вам помаже да наставите сломљено или неуспешно преузимање без да кренете од почетка.

Провјерите интегритет датотеке и уграђени алат за провјеру злонамјерног софтвера

Неопходно је да проверите интегритет преузете датотеке да бисте били сигурни да датотека није оштећена на било који начин. Пошто овај програм преузима датотеку подељивањем на неколико делова, потребно је осигурати да преузета датотека буде потпуна и целина. Помоћу уграђене провјере злонамјерног софтвера осигурава да датотека нема било какву врсту вируса или злонамјерног софтвера који могу наштетити вашем систему. То значи да када користите овај софтвер, можете спречити било који веб сајт да пошаље злонамерни софтвер вашем систему, јер се све датотеке које пролазе кроз овај програм за управљање преузимањем скенирају због злонамјерног софтвера.

Интегрирајте се са свим популарним прегледачима

Једном када инсталирате ЕаглеГет у свој систем, он се одмах интегрише са свим прегледачима које сте инсталирали на свој систем. Овај софтвер има екстензије за многе популарне прегледаче, као што су Опера, Фирефок и Цхроме, а проширења аутоматски инсталира софтвер. Са овом интеграцијом, без обзира на претраживач, увек можете преузети било које датотеке путем овог софтвера. Постоји функција за прескакање преузимања датотека помоћу овог софтвера помоћу одређеног пречаца. Међутим, када инсталирате софтвер, свим подразумеваним преузимањима управља овај софтвер за управљање преузимањем.

Закажите и лако управљајте својим преузимањима

Пошто функција овог програма није само да убрза преузимање, већ и да управља преузимањима, можете лако да закажете и управљате преузимањима у складу са вашим жељама. Можете поставити софтвер да у одређено време преузима одређене датотеке са одређених веза. Након тога, лако можете управљати преузетим датотекама у оквиру софтверског интерфејса. Дакле, без обзира колико преузимања желите да обавите, овај софтвер то може да реши. А с поступком чекања, процес преузимања постаје врло једноставан за контролу.

Нечујни режим и опције обавештења

Кад год ЕаглеГет доврши преузимање датотеке, на радној површини ће вам обавестити обавестење да је одређена датотека успешно преузета. Добра ствар овог софтвера је што има различитих опција обавештавања за подешавање начина на који се обавештење појављује на радној површини. Такође вам може дати могућност тихог режима да онемогућите све нотификације у случају да сматрају да су узнемирујуће. Уз опције обавештења, преузимање датотека помоћу овог програма може бити забавније јер можете променити тему обавештења у складу са својим жељама. Нечујни режим вам такође помаже да наставите са продуктивношћу без да вас ометају обавештења о преузимању.

Закључак

Ако тражите добру алтернативу за премиум програм за управљање преузимачима као што је ИДМ, ЕаглеГет је најбољи софтвер који сте изабрали. То је зато што има сличне функције премиум програма за преузимање менаџера на тржишту данас, а најбоље од свега је што је овај софтвер потпуно бесплатан. Омогућује вам бржу брзину преузимања, функцију заказаног преузимања, проверу интегритета малвера и фајла, тихи режим, опције обавештења и још много тога. Можете чак и да прилагодите кориснички интерфејс овог програма у складу са својим жељама, што овај софтвер још више препоручује за употребу. Све у свему, за убрзање и управљање преузимањима на једној контролној табли, овај софтвер је најпожељнији софтвер који би требало да одаберете.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map