КееПасс Ревиев

Прос

Пружа бесплатан, лаган и сигуран софтвер за управљање лозинкама који вам помаже да похраните било коју лозинку на једно прикладно место. Лиценца је отвореног кода и подржава напредни систем шифровања.


Цонс

Доступан је само за Виндовс, иако постоје неке незваничне верзије које су доступне и за друге платформе, као што су Андроид, иОС и Линук.

Све у свему

Омогућава једноставну и сигурну платформу за чување свих ваших лозинки на једном месту уз напредни систем шифровања. Омогућава вам да лако и сигурно управљате свим својим лозинкама.

Веб сајт: Кеепасс.инфо

Просечна оцена: [иаср_овералл_ратинг]

КееПасс је бесплатни софтвер за управљање лозинкама отвореног кода који је 2003. године креирао Доминик Реицхл, софтверски програмер са седиштем у Немачкој. Иако га је у почетку развила једна особа, софтвер отвореног кода, унапређен је на основу сугестија многих ентузијастичних корисника, због чега је софтвер еволуирао као данас. Сврха овог софтвера је да помогне корисницима да управљају и чувају све своје важне лозинке како би избегли да користе исту лозинку за сваки налог који имају.

Вишеструки кориснички тастери

Када креирате базу података за своју лозинку, имате могућност да створите главну лозинку за базу података. Међутим, постоје додатни кључеви које можете применити у вашој бази података лозинки како бисте је учинили сигурнијом. Уз више корисничких кључева, постоји много начина да осигурате базу података лозинки и осигурате да само ви имате приступ њој. Можете користити више датотека са кључевима у случају да вам је потребно да ојачате сигурност базе података лозинке. Ово се препоручује да учините иако је помало незграпно пратити сваки кориснички кључ који сте креирали. Међутим, у погледу сигурности, значајка више корисничких кључева може још више побољшати сигурност базе података лозинки.

Рандом Генератор Пассворд

Већина људи само креира једноставне лозинке за своје налоге. То је углавном зато што се сложене лозинке тешко памте, а такође, тешко је креирати. Функција генератора случајних лозинки доступна је у овом софтверу, који помаже корисницима да створе снажне лозинке за своје рачуне. На тај начин више не би требало слагати лозинке које су слабе јер се касније могу лако хаковати. Ово је функција која помаже корисницима да заштите сваки свој рачун најјачим лозинкама које је немогуће хакирати.

Напредни систем шифровања

КееПасс је велика меморија за све ваше лозинке. То значи да је веома важан програм за управљање и чување приступних кључева на вашим рачунима. Морате осигурати да је овај софтвер потпуно сигуран и безбедан за употребу. Срећом, користи напредни систем шифровања који је немогуће разбити. Другим речима, људи не могу једноставно на силу отворити управитеља лозинки и лако добити информације о вашим лозинкама. Овај софтвер није лако покренути, а једини који може приступити драгоценим информацијама у бази података је корисник.

Једноставно управљање лозинком

Једна од главних функција овог софтвера је помагање корисницима да лако управљају својим лозинкама. Без обзира колико лозинки чувате у овом софтверу, врло лако ћете управљати њиме на начин који желите. Постоји могућност да категоризирате своје лозинке и олакшате им приступ. Такође, постоје и функције које вам помажу да претражујете вашу похрањену лозинку врло брзо иако је она закопана дубоко у вашој бази података. Такође можете да увезете или извозите своју базу података прилично лако у случају да желите да пребаците своје податке са друге платформе или на неку другу.

Плугин Арцхитецтуре

Основне карактеристике у КееПасс-у дају корисницима све функције и погодности које су им потребне од менаџера лозинки. Међутим, постоји додатна функција која корисницима може омогућити још веће проширивање основних функција, што се назива и додатком. Са архитектуром додатака који овај софтвер има, веома је лако да додате додатке у овај софтвер да бисте побољшали његову функционалност. Будући да је овај софтвер отвореног кода, постоји пуно људи који доприносе развоју различитих додатака за овај софтвер.

Закључак

КееПасс је један од најбољих бесплатних софтвера за управљање лозинкама. Са овим софтвером можете лако складиштити и управљати својим лозинкама на једном погодном месту. Такође, софтвер је заштићен напредним системом шифрирања као и више корисничких датотека како би се осигурала да је база података хакерска. Нико не може да поквари софтвер и краде лозинке у вашој бази података. Поред тога, такође има функцију која помаже корисницима да створе јаке лозинке за своје налоге као и да додају неке додатке за побољшање функционалности софтвера. Све у свему, КееПасс је препоручени софтвер за управљање лозинкама ако тражите једноставно и сигурно решење за очување свих података о лозинци на сигурном месту..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map