Шишмиш! Преглед


Прос

Омогућује сигуран софтвер за управљање е-поштом који штити ваше поруке од хакера. Штити све ваше комуникације путем е-поште користећи сигуран систем шифрирања од почетка до краја.

Цонс

Доступна је само за Виндовс платформу и углавном се користи за кориснике рачунара иако се може користити и на таблет рачунарима са оперативним системом Виндовс. Надоградње нису доступне бесплатно.

Све у свему

Омогућује вам да заштитите сву своју комуникацију путем е-поште и управљате рачунима е-поште у једном погодном софтверу за радну површину. Штити ваше поруке е-поште од хакера и злонамјерног софтвера.

Веб локација: Кликните овде

Просечна оцена: [иаср_овералл_ратинг]

Шишмиш! је безбедан клијент е-поште који се може инсталирати као десктоп програм или као сервер апликација, креиран од стране Ритлабс, СРЛ, софтверске компаније основане 1998. године и са седиштем у Републици Молдавији. Фокус компаније је креирање различитих производа за сигурну комуникацију како за приватне тако и за корпоративне купце. Бат је главна производна линија компаније, а то је софтвер који помаже корисницима да управљају и обезбеђују своје комуникације путем е-поште из удобности сопствене радне површине или сервера.

Неуспоредиви систем филтрирања

Шишмиш! је софтвер за управљање е-поштом који је опремљен системом за филтрирање дизајнираним да осигура да добијате само е-поруке које припадају вама. То значи да може филтрирати све врсте нежељене и злонамерне поруке е-поште и спречити их да дођу до ваше поште. Будући да се овај софтвер фокусира на сигурну комуникацију путем е-поште, не подноси било какву врсту нежељене поште или безвриједне поште. Дакле, брише их чим стигну. Систем филтрирања је веома моћан и користи напредни алгоритам да би утврдио који су е-маил адресе важни и које е-поруке су безвриједне.

Безбедан систем енкрипције од краја до краја

Најважнија ствар у вези са сигурном комуникацијом путем е-поште је то што можете доћи до комуникације са својим контактима у најобичнијем и сигурнијем окружењу. То значи да нико не може слушати ваше комуникације или видјети које е-поруке које шаљете и примате помоћу овог софтвера. Поруке које шаљете напријед и назад можете видјети само ви и приматељ, што значи да поруке могу прегледати само оба краја комуникацијске линије. То значи сигурни систем енкрипције од краја до краја, а овај софтвер има најсигурнији систем шифровања за заштиту свих ваших комуникација путем е-поште..

Интерни ХТМЛ прегледник

Иако већина других сличних софтвера са сигурношћу е-поште може вам дозволити само да видите е-пошту у облику текстуалног формата, Тхе Бат! је мало другачија. Осим што вам дозвољава да видите своје поруке е-поште у текстуалном формату, он такође подржава ХТМЛ е-пошту, што значи да ако пошиљалац е-поште користи ХТМЛ формат, можете да видите е-пошту тачно онако како је пошиљалац одредио. То је зато што овај програм има свој интерни ХТМЛ прегледач који осигурава да можете прегледати е-поруке у формату ХТМЛ што је тачније могуће..

Неограничене поруке за складиштење

Овај је програм врло лаган јер нема минималних захтјева ЦПУ-а за његово покретање. Ако имате Виндовс, онда можете да инсталирате овај софтвер. Штавише, он такође подржава чување неограничених порука на рачунару и можете га користити за повезивање са било којим сервисима е-поште који користе ПОП и ИМАП. Будући да се не користи само као софтвер за сигурну комуникацију путем е-поште, већ и као робустан софтвер за управљање е-поштом, не требате бринути о управљању хиљадама е-порука које имате. Захваљујући робусној функцији за управљање е-поштом, управљање неограниченим порукама на рачунару је једноставно и лако.

Шишмиш! Адресар

Шишмиш! такође нуди своју верзију функције управљања контактима, која се зове Тхе Бат Аддресс Боок (књига адреса), која се може користити за управљање и чување свих ваших контакт података. Добра ствар у овој функцији је што можете лако да додате своје контакт информације из различитих софтвера за управљање контактима заснованим на облаку, као што су Гоогле контакти и Оутлоок. Такође можете лако пренети податке о контактима из адресара у Гоогле и Оутлоок. Проналажење података о контактима је једноставно као и уписивање њихове адресе е-поште или њиховог имена, што је врло згодно када требате да пошаљете и хитно пошаљете е-поруку.

Закључак

Шишмиш! нуди врхунску сигурну платформу за комуникацију путем е-поште која омогућава приватну и сигурну комуникацију са вашим контактима. Уклања све шансе хакери да надгледају вашу комуникацију путем е-поште с обзиром да је овај софтвер опремљен напредним системом енкрипције од краја до краја. Као софтвер за управљање е-поштом, олакшава вам управљање хиљадама е-порука на вашем рачунару, и најбоље од свега је што можете да похраните неограничене поруке без икаквих ограничења. Прегледавање ХТМЛ адреса е-поште није проблем, јер је за разлику од сличног софтвера, он има интерни прегледник ХТМЛ-а ради лакшег прегледавања е-порука у формату ХТМЛ. Све у свему, Шишмиш! је препоручени софтвер за управљање е-поштом. Такође је препоручени сигурни систем комуникације путем е-поште који ће вам помоћи да управљате свим порукама е-поште на једном месту као и да осигурате да ваша е-маил комуникација увек буде приватна и сигурна..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map