Recenzie PureVPN

Pro:


 • PureVPN are una dintre cele mai bune rețele de servere care nu numai că funcționează eficient pentru utilizatorii europeni și americani, dar este o opțiune perfectă și pentru utilizatorii din Asia și Oceania.
 • Acestea oferă multe caracteristici, cum ar fi Split Tunneling, Gravity și VPN hotspot, care se adaugă împreună pentru a oferi o experiență simplă, lină, ușor de utilizat.
 • Opțiunea de redirecționare a porturilor vă permite să accesați sistemul de la distanță printr-o rețea VPN. Dacă această opțiune nu ar fi prezentă, ar fi necesară o cerere terță parte pentru acces la distanță.
 • PureVPN nu se bazează pe nicio parte externă pentru serverele DNS, deoarece au propriile servere DNS primare și secundare.
 • Acestea oferă diferite moduri de rețea, precum filtrarea serverelor în funcție de cerințe. Se realizează eficient și acoperă toate cerințele.
 • Asistența lor pentru clienți folosește rapid aplicația de vizualizare a echipei pentru a rezolva problemele într-un interval de timp mai scurt, în care utilizatorul ar putea să se așeze și să-i vadă bătând problemele..
 • Furnizorii VPN cu cinci ochi și paisprezece ochi sunt monitorizați de guvern și chiar agențiile de informații au un control asupra lor. Din fericire, PureVPN are sediul în Hong Kong și, prin urmare, nu au nevoie să stocheze date și pot lucra independent.

Contra:

 • PureVPN oferă extensii de browser doar pentru Chrome și Firefox, și nu pentru alte browsere, cum ar fi Safari și Opera Mini.
 • Acestea oferă servere speciale pentru streamingul diferitelor canale populare. Cu toate acestea, până acum, în ceea ce privește Netflix, sunt disponibile doar Netflix SUA și Netflix SUA.
 • Funcția de ozon este disponibilă pentru o protecție completă, dar este disponibilă numai pentru opțiunea Securitate / Confidențialitate și un număr limitat de servere. Cu toate acestea, directorul de asistență a clienților ne-a spus că echipa de dezvoltatori lucrează pentru adăugarea acestuia și în alte moduri.
 • A apărut o problemă minoră că lista de servere a dispărut o singură dată când am început aplicația. Există o soluție simplă și este deconectat și conectați-vă din nou. Am solicitat asistența despre frecvență, iar ei au răspuns că „nu veți mai face față asta. se produce numai când ați descărcat upgrade-ul. “

Website: Vizitați site-ul oficial

Prezentare generală:

Prezentare rapidă
Website Vizitați site-ul web
ProtocoalePPTP, L2TP, SSTP, IKEv2, OpenVPN, Stealth Protocol
platformeWindows, Android, Mac, iOS, Linux, Smart TV, servicii de streaming, Chrome, Firefox, routere, console
competențăHongkong
LogareUnii loghi
CriptareaAES 256
Conexiuni5 conexiuni
locaţii180+ locații
Servere2000+
Netflix / P2PProtecție P2P
Optiuni de plataCard de credit, PayPal, CoinPayments, PayWall, Carduri cadou
Opțiuni de asistențăChat live, bilete de asistență
Prețuri de la3,33 USD / lună Billed anual
Garanție31 de zile
Încercare gratuităNu

Hong Kong! Putem considera că este cea mai bună locație pentru sediul unui furnizor VPN? Ei bine, departe de Cinci Ochi și paisprezece ochi este în sine un semn de ușurare. Nu numai acest lucru, dar PureVPN deținut de GZ Systems Limited, situată în Hong Kong, a dezvoltat, de asemenea, o rețea de server bună pentru utilizatorii americani, europeni și pentru utilizatorii asiatici.

Locația lor le oferă o dominare asupra Asiei, care ajută la construirea unei baze de utilizatori mai bune în întreaga lume.

Ecranul principal PureVPN

Compania a fost înființată cu două servere în anul 2007, iar acum dețin peste 2000 de servere peste tot în lume. Multe funcții uimitoare au fost adăugate în acești zece ani și se îmbunătățesc foarte mult prin adăugări creative. Cu toate acestea, nu este întotdeauna posibil să se ofere perfecțiune și există probleme în continuare cu PureVPN care trebuie să fie eliminate.

Filtrarea lor de server este bine definită, dar utilizarea sa nu se știe clar că vom discuta în această revizuire. De asemenea, vom discuta despre diferite caracteristici, eficiența și cerința lor.

Lista serverului PureVPN

De asemenea, păstrăm opinii despre asistența clienților pe care le vom elabora cu ajutorul diferitelor experiențe, decizând dacă ar trebui să le denumim cel mai bun „client” sau „mediu”..

Diferite servere pentru selectarea modului

Imediat ce deschizi clientul, apar cinci pictograme diferite. Ecranul vă permite să selectați unul dintre ele în funcție de cerință. Diferite servere sunt clasificate executând diferite sarcini cu numele de „Moduri”.

 • Curent
 • Libertatea Internetului
 • Securitate / confidențialitate
 • Distribuire a unui fisier
 • IP dedicat

PureVPN Selectare Mod Server

Să vorbim despre capacitățile fiecărui mod!

Streaming aplicațiile sunt cele mai dificile platforme în care furnizorii de VPN se confruntă cu adevărate provocări. A ocoli „ceva nu a funcționat” nu este ușor, iar aceste site-uri de streaming se străduiesc continuu să detecteze și să blocheze accesul lor folosind rețeaua virtuală virtuală. De aici. Este ca un război continuu între aplicația Streaming și furnizorul VPN. Cu toate acestea, PureVPN oferă acces la multe canale care sunt disponibile numai pentru anumite locații.

Este ceva ce NordVPN oferă și așa, cum modul Streaming de PureVPN are mai capacitate? Ei bine, în NordVPN, nu vă puteți conecta direct cu un canal specific, dar în PureVPN trebuie doar să faceți clic pe numele canalului. Ar trebui să selectați manual serverul de streaming din țara respectivă și să vedeți, care dintre toate serverele se conectează la canalul de streaming special în cazul NordVPN. În ceea ce privește PureVPN, de exemplu, dacă doriți să vă conectați cu Hulu, puteți să tastați direct numele canalului și vor apărea rezultatele căutării. Acesta este un mod ușor și ușor de utilizat de a găsi ceea ce este necesar. Cu toate acestea, există unele limitări. Când am căutat Netflix în opțiunea de căutare a canalului, a apărut doar „Netflix Us”. Cu toate acestea, acestea oferă și Netflix U.K., dar pentru a vă conecta cu acesta, trebuie să mergeți și să selectați țara. Sarcina sa la fel de ușoară, dar care nu o furnizează în lista de canale, poate furniza informațiile care accesează „Netflix U.K.” nu este acolo.

Oricum, dacă citiți această recenzie, acum știți că o puteți accesa. Cu toate acestea, mai multe canale trebuie adăugate, cum ar fi „Netflix Japonia”, care are numeroase spectacole anime exclusive și o piață din întreaga lume. Cu toate acestea, este mai eficient decât majoritatea celorlalți furnizori VPN pe care i-am analizat.

Să trecem direct la Împărtășirea focului retea de server si lasati-le pe celelalte pentru ultima data. Pentru locația mea, cel mai recomandat server este situat la „Brunie Darussalam”, care se află la 2.645 mile distanță de locația noastră. Din această cauză, nu a fost posibilă o partajare eficientă, dar dacă s-ar adăuga mai multe servere P2P, nu există înlocuirea rețelei de servere PureVPN. Pentru locația americană și europeană, ar exista o rețea mai rapidă, dar trebuie dezvoltată mai mult pentru utilizatorii din Asia și Oceania.

Este IP dedicat îți îmbunătățește viteza? Da sigur. Dar este „valoare pentru bani” sau face cu adevărat diferența? Ei bine, dacă achiziționați un IP dedicat pentru 23,88 USD pe an, nu va trebui să partajați acea adresă IP cu altcineva, ci va fi folosită doar de dvs.. Acest lucru nu numai că mărește viteza, dar ajută la evitarea oricăror scurgeri de date, făcând calea mai sigură. Cu toate acestea, dacă sunteți o persoană care trebuie doar să acceseze VPN pentru confidențialitate, evaluând site-urile geore-restricționate și bucurați-vă de canale de streaming în timp ce călătoriți, atunci contul premium este suficient. Cu toate acestea, dacă vă aflați într-o afacere care necesită o protecție ridicată împotriva atacurilor cibernetice, atunci vă recomandăm să achiziționați această caracteristică.

PureVPN Confuzie între moduri

Acum, să discutăm și să comparăm celelalte două moduri: Modul de libertate pe internet & Mod de securitate / confidențialitate ceea ce ne-a făcut curioși datorită neambiguității diferenței dintre metodologia de lucru. Să verificăm mai întâi afirmația scrisă mai jos de moduri:

Modul Internet Libertatea acordă prioritate accesului conținutului, iar Securitatea / Confidențialitatea prioritizează securitatea și confidențialitatea conținutului dvs. Acum, cum a fost făcut? Și nu pot fi combinate aceste două caracteristici? Am încercat să obținem aceste informații și răspunsurile nu au fost clare. Cu toate acestea, suntem siguri că acestea nu sunt trucuri de marketing, deoarece serverul și IP-urile sunt diferite pentru ambele moduri.

Funcționarea setărilor de bază ale aplicației

Nu erau multe opțiuni disponibile în această secțiune, dar, oricum, cele incluse sunt suficiente pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Au făcut chiar toate încercările de a adăuga funcții care îmbunătățesc cu ușurință interfața utilizatorului. Aceasta este o parte în care PureVPN trebuie apreciat. Caracteristică, cum ar fi Lansare browser implicit după ce conexiunea nu a fost necesară, dar cel puțin elimină sarcina manuală de a face clic pe pictograma browserului. Aceste elemente mici se adaugă pentru a defini experiența utilizatorului și asta contează cu adevărat dacă căutați clienți fideli.

Acestea oferă șase protocoale diferite și le-au evaluat în funcție de viteză și securitate, astfel încât utilizatorul să știe că protocolul s-ar potrivi cerinței sale. Adăugarea de opțiuni de limbă ajută întotdeauna la furnizarea unui număr mai mare de utilizatori, deoarece există persoane care nu sunt familiarizate cu alte limbi. Adăugarea a puține limbi nu ar provoca niciun rău și poate ajuta mulți utilizatori să aibă o experiență mai bună.

Aceste opțiuni avansate sunt necesare?

Setări avansate PureVPN

NU DEVEDEAȚI OPȚIUNILE DE SECURITATE DACĂ NU VREȚI SĂ PĂRȚIȚI CONȚINUTUL!

Opțiunile lor de securitate nu ar trebui să fie marcate dacă nu sunt necesare. Uneori, este posibil să întâmpinați cea mai gravă problemă de viteză sau conectivitate. În acel moment, acestea trebuie modificate, dar totuși, nu o faceți fără instrucțiunile de asistență pentru clienți. Dezactivarea criptării cu cheie de 256 biți va face tunelul vulnerabil, dar poate îmbunătăți viteza datorită eliminării criptării (pe costul securității). Un terț server DNS ar putea fi utilizat, dar aici furnizează DNS-uri proprii, de ce să nu folosiți asta? Poate, din același motiv menționat mai sus; de dragul vitezei. Aceste caracteristici oferă utilizatorului o capacitate de a controla aplicația, el putând crea un echilibru între viteză și securitate. PureVPN vă oferă facilitatea, dar atunci depinde complet de utilizator de modul în care face modificările.

Funcția Kill Switch omoară scurgerile de date ucigând traficul pe internet. Această opțiune poate fi găsită cu ușurință la oricare dintre furnizorii VPN, dar cu VPN pur, este ceva mai mult. Amintiți-vă, am discutat despre atributele minute pe care PureVPN le adaugă pentru o experiență mai bună? Ei bine, aici aceste elemente minute sunt adăugate pentru securitate. Dacă aveți obișnuința de a opri clientul VPN înainte de a opri Internetul sau de a opri activitatea de navigare, atunci datele dvs. ar putea scurge. Pentru a evita acest lucru, PureVPN și-a extins Switch-ul pentru a ucide traficul pe Internet după ce ați oprit clientul dvs. VPN.

Opțiunea Multiport este din nou o opțiune care permite utilizatorului să controleze viteza și securitatea. Această opțiune poate fi selectată doar cu opțiunea TCP și UDP. Este benefic atunci când doriți să transferați date cu o rată mai rapidă, dar printr-o rețea privată virtuală sau dacă doriți să creșteți nivelul de securitate indiferent de viteză. Pentru TCP, în cazul nostru, viteza a fost scăzută cu aproape 60%, iar pentru UDP a crescut cu 25%. Aceasta arată o flexibilitate eficientă pe care PureVPN o face pentru a avea controlul complet asupra tunelului VPN.

Opțiunea Hotspot a PureVPN

PureVPN Secure Hotspot

Accesarea internetului fără VPN nu este deloc o opțiune, iar PureVPN permite doar maxim cinci dispozitive dintr-un singur cont. Ei bine, oferă și o soluție pentru asta. PureVPN vă permite să creați un hotspot, iar PureVPN ar beneficia de orice dispozitiv conectat la acesta. În caz de urgență sau în timp ce călătoriți și cinci dispozitive sunt deja conectate, aveți opțiunea de a crea un hotspot de la unul dintre cele cinci dispozitive care vă vor ajuta să accesați toată rețeaua VPN generată de clientul PureVPN. Cu toate acestea, nu puteți face nicio modificare la setare folosind acest dispozitiv. Setările pot fi modificate numai prin dispozitivul de pe care este creat hotspot.

Funcția de divizare a tunelului și a porturilor

Transmiterea portului de tunelare Split PureVPN

Pe măsură ce examinăm fiecare componentă mică a acestei aplicații, aceste două caracteristici sunt inevitabile. Eficiența Split Tunneling depinde de absolut; fie funcționează corect, fie încurcă sistemul. În cazul PureVPN, permite aplicației selectate să treacă doar prin rețeaua virtuală virtuală. În acest fel, puteți utiliza un browser cu VPN, și un alt ca rețea obișnuită. Un instrument mai particular este funcția de redirecționare a porturilor care vă permite să accesați sistemul de la distanță cu VPN. Poate fi util dacă sunteți departe de rețea sau dacă nu puteți instala client VPN în sistem. Orice date pe care le accesați de la distanță vor fi, de asemenea, criptate și nimeni nu va putea să le detecteze.

Analiza timpului de conectare

Trial No. America de NordEuropa Europa AsiaOceaniaInternet FreedomSecurity & Modul de partajare a fișierelor private
Average9.1417.0898.0649.4149.238.3948.746
Modul de difuzare în funcție de locațiiCele mai bune moduri recomandate
19,9477,929,569.1910.56,84
296.018,068,4313.488,338.4
39.57,418.4111.068,577.436.7
49,448.67,919.311.279,447,35
58.997,586,828,458,068,4411.29
610.046,729,5612,337,647,848.7
79,647.337,769.87,418,649,06
89.226.37,478.358,647,987,51
97,546,927,768,637,947.798.12
108,637,028,978,2810.537,5513.49

Patru din cele cinci moduri diferite au fost verificate pentru analiza timpului de conectare. Al cincilea mod care a fost modul IP dedicat nu a putut fi testat, deoarece necesită un IP personal. Pentru modul Streaming, este important ca la ce server să vă conectați, deoarece fiecare țară are conținut exclusiv de streaming. Cu toate acestea, nu este posibil să ne conectăm cu serverul fiecărei țări și tocmai de aceea am ales cele mai eficiente de pe diferite continente. Rezultatele sunt satisfăcătoare și nu a avut prea multe efecte asupra timpului de răspuns, chiar dacă vă conectați cu diferite servere.

Chiar dacă media este aproape aceeași pentru fiecare continent, dacă doriți să accesați conținutul unei anumite țări, atunci aceasta depinde foarte mult de timpul ping. Pentru noi, ar fi nevoie de mai mult timp pentru a vă conecta cu serverul brazilian. Poate fi din cauza distanței, a eficienței clientului și a serverului. Cu toate acestea, în toate celelalte cazuri, nu contează mult să vă conectați la ce server. În general, trebuie să vă conectați la cel mai recomandat pentru o viteză eficientă.

Test de viteză

PureVPN Speed ​​Test

Am discutat și am revizuit rețeaua lor de servere, care acoperă minunat toate continentele din cauza destinațiilor de plasare inteligente a serverelor. Pentru a atinge o astfel de viteză finală, acest tip de rețea de servere este necesar. Cu toate acestea, aceștia au o rețea de server bazată pe diferite moduri și, astfel, există viteze diferite pentru fiecare mod. Am verificat patru din cinci moduri, deoarece testul de viteză pentru IP dedicat nu a fost posibil. Două moduri din patru asigură o viteză eficientă, dar celelalte două necesită creștere dacă trebuie să satisfacă o bază de utilizatori la nivel mondial.

Datorită prezenței unui număr imens de Mod de libertate și Mod de securitate / confidențialitate, acestea oferă o viteză ridicată. Cu toate acestea, în cazul modului Streaming și al modului server P2P, există un număr limitat de servere și de aceea acestea oferă o viteză foarte mică pentru locația noastră. Chiar dacă putem accesa Netflix Originals, nu se poate aștepta o calitate bună a fluxului. De exemplu, dacă aveți o viteză de internet de 10Mbps, atunci după conectarea cu serverul dedicat Netflix al Statelor Unite, cel puțin optzeci la sută din decret ar putea fi experimentat (pentru locația noastră). Totuși, nu este cazul Netflix U.K., iar calitatea medie de streaming este asigurată. Nu puteți utiliza Netflix din nicio altă țară din afara locației utilizând PureVPN. În cazul nostru, pentru S.U.A., 0.74Mbps și U.K., 1.27Mbps au fost înregistrate atunci când am fost conectați la rețeaua virtuală virtuală. Viteza inițială este de 8,70Mbps și, deci, nu putem furniza note complete PureVPN atunci când vine vorba de Netflix. Dacă aveți nevoie să urmăriți orice alt canal, serverul ar fi diferit pentru asta și s-ar experimenta o viteză diferită. Cu toate acestea, nu ar fi posibilă includerea testului de viteză pentru fiecare canal, astfel încât sunt selectate puține canale populare, iar tabularea se face pentru acele canale.

Channel ListDownloading UploadingDownloadingUploading
Viteza la Internet înainte de conectare (Mbps)Viteza Internet după conectarea la un server particular (Mbps)
Amazon Prime SUA9,017,510.440,26
Hulu9.046.53.632,65
HBO GO7,426,175,042,28
BBC9.137,980,832,04
Sporturi de stele7,378,164.74,62

Acest lucru arată că trebuie să îmbunătățească unele dintre serverele de canale ale acestora. Cu toate acestea, multe dintre ele funcționează bine oferind cel puțin 50% din viteza la viteza pe care o experimentam înainte de conectare.

După cum am menționat deja, distanța dintre locația noastră și cel mai apropiat server P2P a fost de aproximativ 2.645 mile. Acum, cum ne putem aștepta la o viteză bună? Nu am fost, dar orice ar fi fost viteza, cu siguranță am obține o viteză mai bună dacă plasăm mai multe servere P2P în locații care nu sunt acoperite. Suntem destul de siguri că America de Nord și Europa nu vor experimenta această scădere a vitezei, deoarece au acoperit toate zonele de pe aceste continente. Cu toate acestea, nu putem fi siguri în cazul „Modului de streaming”.

Alte două moduri funcționează perfect și se angajează să redea viteza bună, având chiar și servere în țările africane. Până acum, nu am văzut niciun furnizor VPN care să vizeze Africa. Pentru noi, cel mai apropiat server se afla la 625 de mile distanță, dar totuși, nu a fost observată nicio pierdere semnificativă de viteză pentru Freedom Mode. Cu toate acestea, în cazul modului de securitate, a existat o oarecare reducere, care este acceptabilă.

Securitate

În ceea ce privește securitatea, nu ne așteptăm la scurgeri, încapsulare puternică, politică strictă fără jurnal și funcții speciale de securitate. PureVPN furnizează toate aceste cerințe și nu am găsit pori în securitate furnizați de PureVPN. În primul rând, am verificat amănunțit politica de confidențialitate și totul a fost perfect, cu excepția unui singur lucru. La un moment dat, a existat o implicare a unei terțe părți, dar au explicat că PureVPN are un acord de protecție a datelor cu acestea,.

Politica de confidențialitate PureVPN Implicarea terților

Dacă vorbim despre caracteristicile de securitate, atunci există funcții avansate legate de criptare, switch switch și protocoale. Dacă nu doriți să compromiteți securitatea din cauza vitezei, atunci puteți activa toate opțiunile de securitate. Cu toate acestea, este firesc să experimentați o viteză mai mică, deoarece activarea opțiunii de securitate creează un strat suplimentar de protecție prin care trec datele. Oferă criptarea AES-256 pe care o puteți dezactiva oricând. Kill Switch adaugă și siguranța la scurgeri. De asemenea, oferă o protecție împotriva scurgerilor IPv6 care blochează traficul de internet prin IPv6, ceea ce asigură o mai bună securitate. Cu toate acestea, nu am reușit să găsesc protecție împotriva scurgerii DNS, iar această caracteristică ar putea fi adăugată.

Opțiunea Ozone este furnizată numai pentru modul de securitate / confidențialitate. Prin adăugarea sa, securitatea a fost îmbunătățită datorită prezenței pereților care nu permit trecerea întregului conținut pur și simplu. Utilizatorul poate pune restricții și control asupra transferului de date. Această caracteristică are un antivirus integrat care salvează dispozitivul de amenințări care ar putea dăuna dispozitivului. Detectează eficient intrusii, apoi protejează sistemul blocându-i. De asemenea, puteți filtra adresa URL și aplicația pe care nu doriți să o utilizați.

PureVPN Ozon

Interfața utilizatorului și experiența utilizatorului

Când vine vorba de interfața cu utilizatorii, clienții lor sunt la fel de clare precum cristalul, atât de ușor să le explorăm în mod transparent. Serverele sunt distribuite între moduri, iar acest lucru ușurează găsirea serverului necesar. Lista lor de canale pentru serverul de streaming este un atribut eficient care atrage audiența care nu dorește să găsească fiecare server pentru fiecare canal pe care îl vizitează manual. Nu este deloc posibil. Fundalul lor spațial adaugă o interfață hipnotică atunci când se conectează și fiecare componentă încearcă să atragă utilizatori.

O experiență bună a utilizatorului este o cheie pentru a câștiga utilizatori obișnuiți ai produsului. Experiența utilizatorului, în cazul PureVPN, este finală, deoarece au adăugat un element care reduce munca manuală pe cât posibil. Adăugarea funcției Ozone și Gravity a ajutat, de asemenea, la îmbunătățirea securității și a experienței utilizatorului.

Gravitatea este oarecum asemănătoare cu Ozonul, dar se concentrează mai mult pe protejarea sistemului împotriva hackerilor și programelor malware decât pe filtrarea conținutului. Acest lucru se adaugă și experienței utilizatorului prin reducerea întreruperii intrusilor, astfel încât cumpărătorul să se poată bucura în mod satisfăcător de conexiunea VPN.

Gravitate PureVPN

Oferind un control complet asupra vitezei și securității, permite utilizatorului să își modifice experiența în funcție de propria alegere. Dacă dorește să aibă o viteză mai rapidă, el poate reduce întotdeauna securitatea schimbând protocolul și debifând utilizarea criptării cu cheie de 25 de biți. Cu toate acestea, dacă dorește mai multe straturi de înaltă securitate, ar putea implementa unul peste altul. Poate provoca o scădere a vitezei, dar aceasta ar fi la alegerea utilizatorului. Oferirea controlului asupra clientului nu este o sarcină ușoară. De asemenea, poate cauza o defecțiune, dar cazul PureVPN, acest lucru nu s-ar putea întâmpla din cauza stabilirii corespunzătoare a fiecărei opțiuni.

Platformă

Suport pentru dispozitive PureVPN

Pe lângă Windows, Android, MacOS, iOS și Linux, acestea sunt compatibile cu alte treizeci și șase de dispozitive care includ routere, televizoare inteligente, console de jocuri și instrumente derivate Linux. Puteți adăuga, de asemenea, extensii la Chrome și Firefox. Adăugarea unei extensii nu va avea loc în totalul dispozitivelor permise și astfel, nu există nicio pierdere în adăugarea unei extensii. Cu toate acestea, poate încetini oarecum activitatea de navigare. Este compatibil cu diverse routere precum Tomato, Pfsense și alte nouă. Prin urmare, când vine vorba de platforme, aproape toate sunt acoperite de

PureVPN

Suport pentru router PureVPN

În caz contrar, puteți utiliza redirecționarea porturilor pentru a accesa dispozitivul respectiv, altfel opțiunea hotspot securizată este modalitatea în care doriți să vă conectați la un dispozitiv care nu acceptă PureVPN. Opțiunile de partajare sunt întotdeauna utile când vine vorba de configurarea unei conexiuni VPN pentru un dispozitiv în care clientul VPN nu este acceptat.

Relații Clienți

Am fost întotdeauna confuzi cu privire la eficiența asistenței clienților PureVPN. Să discutăm mai întâi punctele care au un răspuns absolut. Dacă vorbim despre timpul luat de aceștia pentru a oferi un răspuns prin Live Chat sau prin e-mail. Nu ar dura mai mult de câteva secunde în cazul Live Chat și câteva minute (în special 5-60 minute) prin e-mail. Deci, nu am avut niciodată o problemă legată de comunicare. Acum, dacă este luată în considerare politețea, ei inițiază întotdeauna discuția cu felicitări, folosesc un limbaj smerit, fac toate încercările posibile de a rezolva problemele și ar răspunde la fiecare întrebare într-un mod elaborat și răbdător.

Acum, am inițiat chatul cu mesajul „Hei! Netflix nu funcționează ”la care directorul de asistență a clienților ne-a solicitat să urmăm câțiva pași oferiți de acesta. Cu toate acestea, nu a funcționat nici după aceea. Ne-au furnizat un IP dedicat, dar nu am reușit să accesăm Netflix (nu a fost nimic în neregulă cu clientul. A necesitat doar unele modificări în configurație). După aceea, au plasat o opțiune de a lucra la „Team Viewer”. De obicei, dacă problema nu este rezolvată, un furnizor VPN ne-ar cere să-i trimitem prin e-mail sau să-l transfere la un alt nivel. Aici, au accesat sistemul nostru de la distanță și au aflat problema și au rezolvat-o în câteva minute. Nu numai că au rezolvat problema, dar ne-au trimis mesaje despre procedura de conectare cu canalele și, în același timp, ne-au arătat cum funcționează mutând indicatorul mouse-ului prin diferite file și defilări. Acesta a fost un mod eficient de a rezolva problemele clienților în care utilizatorul trebuie doar să stea și să le vadă funcționând. Cu această imagine, am fi oferit cinci stele pentru asistența clienților.

Vizualizatorul echipei de asistență pentru clienți PureVPN

Cât de ironic este, utilizatorii VPN care permit furnizorilor VPN să utilizeze Team Viewer.

După aceasta, am contactat serviciul de asistență pentru clienți, iar echipa de vânzări este întotdeauna cea care a contactat primul. Uneori, le explicăm problema și apoi dacă nu au reușit să o rezolve, ne transferă la departamentul tehnic. Este frustrant că acum trebuie să explicați din nou problema completă departamentului tehnic. Poate exista o opțiune directă de selectare a departamentului cu care utilizatorul dorește să contacteze. Acesta nu numai că va economisi timpul utilizatorului, dar va face și chat-ul live mai eficient.

După aceasta, le-am lansat încă o întrebare: „Hei, mă întrebam doar care ar fi diferența„ tehnică ”dintre modul Libertatea Internet și modul de securitate?” Cu toate acestea, am primit o replică a unui link care explică diferite tipuri de moduri. Această legătură a fost complet irelevantă pentru noi și am încercat din nou să le explicăm întrebarea mea într-un mod elaborat.

„Există două moduri diferite: securitatea internetului și modul de confidențialitate. Acum, să luăm în considerare modul de libertate pe Internet: spune că puteți accesa tot conținutul, adevărat? Acum să trecem la modul de confidențialitate. Spune că vei fi mai sigur, din nou adevărat? Singura diferență este a nivelului de criptare. Trei declarații la rând. Acum, dacă singura diferență este cea de criptare, pot evalua tot conținutul din modul de confidențialitate, deci care este punctul de a avea modul Libertatea Internet? “

Pentru aceasta, mi s-a cerut să le trimit prin e-mail întrebarea. Răspunsul pentru e-mail a fost, de asemenea, lipsit de importanță și nu a fost furnizat niciun răspuns adecvat pentru întrebarea mea. Deci, avem o „senzație de amestec” în legătură cu asistența pentru clienți, dar dacă analizăm cu atenție, ei sunt buni la rezolvarea problemelor și la îndoielile legate de client. Această întrebare a fost legată de funcționarea internă a aplicației și a fost o muncă grea pentru a oferi răspunsul acesteia. Cu toate acestea, mă așteptam cu adevărat să înainteze interogarea în continuare.

Concluzie

Fără îndoială, PureVPN este unul dintre cei mai buni furnizori de VPN, mai ales când vine vorba de rețeaua de server. Cu toate acestea, ei trebuie să lucreze pe câteva servere de streaming în care a fost experimentată viteza redusă. Interfața de utilizator inteligent a redus direct sarcinile manuale și ușurează pentru un utilizator să-și folosească clientul chiar și după ce au atât de multe configurații. Caracteristici precum Ozone și Gravity oferă o protecție specială. Unul are controlul asupra vitezei și securității. Cu toate acestea, el poate îmbunătăți viteza scăzând protocolul și criptarea, dar, în același timp, o face sigură cu Ozone și Gravity. Astfel, s-ar putea obține un echilibru complet între viteză și securitate. Când vorbim despre asistența lor pentru clienți, Live Chat a fost uneori extrem de eficient și alteori confuz. Deci, acesta ar putea fi îmbunătățit, nu prin modificarea software-ului, ci prin modernizarea resursei umane din spatele acesteia. Dacă aceste câteva implementări ar putea fi făcute în aplicația lor, acestea ar oferi o concurență mai dură jucătorilor de top ai pieței VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map