5 stvari, ki jih lahko storite, ko deblokirate spletna mesta in obidete internetne omejitve

Še vedno obstaja veliko držav, ki za svoje državljane uporabljajo stroge internetne zakone z uporabo filtrov, ki določenim spletnim mestom preprečujejo dostop do javnosti. Zelo malo držav bi lahko sprejelo tudi skrajne ukrepe za blokiranje vseh vrst spletnih mest, ki ne služijo vladnim namenom. Nekatere države bodo tudi ljudem otežile odklenitev spletnih mest, ki jih je vlada blokirala. Na primer, uporaba VPN je v nekaterih državah lahko tudi nezakonita.


Ne glede na to, kje živite, če imate težave, kot so internetne omejitve in spremljanje dejavnosti v spletu, se lahko takšne omejitve prebijete. Ne pozabite, da čeprav obstajajo nekatere države, ki za svoje državljane uporabljajo nekatere vrste internetnih omejitev, obstaja veliko držav, ki takšnih omejitev ne uporabljajo. Število držav, ki spoštujejo internetno svobodo, je večje od števila držav, ki so omejile internetne zakone, ki ne spoštujejo posameznikove spletne zasebnosti in varnosti. ZDA, Kanada, Japonska, Velika Britanija in številne druge države na primer spoštujejo spletno zasebnost in varnost svojih državljanov. Če želite izkusiti internetno svobodo, je VPN najboljši način za začetek. Tukaj je 5 stvari, ki jih lahko storite, ko deblokirate spletna mesta in obidete internetne omejitve:

1. Po internetu lahko brskate kot še nikoli prej

Ko ste v skladu z omejevalnimi internetnimi zakoni, lahko večinoma brskate po lokalnih spletnih mestih, do katerih vam bo vlada omogočila dostop. Izbira spletnih mest, ki jih lahko obiščete, je omejena in morda celo ne boste mogli obiskati spletnih mest v družabnih medijih, ki so na voljo ljudem v drugih državah. Količina informacij, ki jih lahko dobite z interneta, je tudi zelo omejena, saj jo nadzira vlada. Ko pa boste odpravili take omejitve v internetu, boste lahko brskali po internetu, kot še nikoli prej. Svojo perspektivo o svetu lahko razširite, saj lahko izbirate veliko in se lahko naučite veliko novih stvari.

2. Ste varni pred kakršnim koli vladnim in ponudnikom internetnih storitev

Večina zakonov o omejevanju interneta je sprejeta za nadzor internetnih uporabnikov pri izvajanju njihovih spletnih dejavnosti in za spremljanje njihovega vedenja na spletu. Če ste pod restriktivno vlado, se ne boste mogli izraziti na internetu. Vlada in vaš ponudnik internetnih storitev bosta spremljala vsa spletna mesta, ki jih obiščete. Vsi komentarji, ki jih vtipkate, kot tudi vaši pogovori, bodo vedno spremljani. To se ne bo zgodilo, ko se boste osvobodili internetnih omejitev. Ko boste svobodni, se boste lahko ves čas zaščitili pred kakršno koli vlado in internetnim nadzorom.

3. Neto lahko brskate anonimno in zasebno

Brez zaščite VPN ali virtualnega zasebnega omrežja ne morete brskati po internetu, ne da bi razkrili svojo identiteto. Ko brskate po internetu, vedno razkrijete svojo resnično identiteto tako, da spletnim mestom, ki jih obiščete, prikažete svoj dejanski naslov IP. Številne tretje osebe bodo z vašega naslova IP lahko izsledile vašo resnično identiteto, vašo resnično lokacijo in številne druge informacije, ki jih imate. To za vas seveda ni varno, še posebej, če za vogalom skriva veliko hekerjev, ki poskušajo ukrasti vaše podatke. Če boste obšli internetne omejitve, boste lahko anonimno in zasebno brskali po omrežju, ne da bi razkrili svoj resnični IP naslov in s tem svojo resnično identiteto v spletu.

4. Lahko obiščete vse spletne strani

Odblokiranje spletnih strani pomeni, da lahko dostopate do vseh spletnih mest, ki so na voljo v internetu. Spletna mesta, ki jih vlada običajno blokira ali cenzurira, bodo na voljo za vas v celoti. Pomeni, da cenzure ali česa podobnega ne bo, ko obiščete katero koli spletno mesto na internetu. To vam daje popolno svobodo in popoln nadzor v spletu, saj si boste samo dovolili, da sami odločite, katera spletna mesta lahko obiščete in katera spletna mesta ne želite obiskati. Če boste lahko obiskali vsa spletna mesta, boste lahko izvedeli še marsikaj drugega iz drugih držav in drugih kultur, s tem pa boste brez težav razširili svoje obzorje.

5. Lahko omejite katero koli vrsto omejitev glede geolokacije

Če si želite na primer ogledati določen film, ki je na voljo samo v drugi državi, lahko to storite tako, da zaobidete internetne omejitve in odblokirate spletna mesta. Vsaka vsebina, zaščitena pred regijo, bo postala dostopna za vas in lahko pretakate ali prenašate poljubne filme. Lahko se celo naročite na storitve, ki so na voljo samo v drugih državah. To vam lahko nudi popolno izkušnjo z uživanjem v internetu, kar vam omogoča, da uživate v kateri koli vsebini, ki jo ponuja internet.

To je 5 stvari, ki jih lahko storite, ko deblokirate spletna mesta in obidete internetne omejitve. Če se sprašujete, kako to storiti, lahko začnete z naročnino na vrhunsko storitev VPN. VPN ali virtualno zasebno omrežje je vrsta storitve, ki vam omogoča, da zaobidete internetne omejitve in vam vrnete spletno svobodo. Pomagal bo tudi zaščiti vaše varnosti in zasebnosti med spletnimi dejavnostmi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map