Razumevanje ESPN3 in kako zaobiti blokado ESPN3

Veliko ljudi se navadno pritožuje nad blokiranjem ESPN-3, ko poskušajo dostopati do vsebine v živo v storitvi ESPN. Toda preden lahko rešite to težavo, morate razumeti, za kaj gre v blokadi. Najprej je ESPN kabelski televizijski kanal, ki se osredotoča na zagotavljanje zabavnih in športnih vsebin. ESPN pomeni Mrežo za programiranje za zabavo in šport, ki je bila prvič ustanovljena leta 1979. Zdaj je ESPN v lasti The Walt Disney Company in Hearst Corporation. ESPN-3 je aplikacija, ki jo lahko uporabljate za pretakanje vsebine kanala ESPN prek interneta, namesto prek naročnine za kabel..


ESPN-3 lahko smatrate kot Hulu ali Netflix. Edina razlika je v tem, da se osredotoča na pretakanje vsebin, ki jih objavlja kanal ESPN. Ko pa uporabljate aplikacijo ESPN-3 ali poskušate dostopati do povezave prek svojega brskalnika, boste morda ugotovili, da je podjetje povezavo blokiralo. Kako lahko zaobidete blokado ESPN3? Tu je nekaj stvari, ki jih morate vedeti o ESPN3 in kako zaobiti blokado ESPN3:

1. Vsebina ESPN-3 je zaščitena z regijo

Prva stvar, ki se je mnogi ne zavedajo, je, da vsebine s prenosa v živo na kanalu ESPN nihče ne more dostopati. Uporabnikom je na voljo le v določenih državah, zlasti v ZDA. Če ne živite v ZDA in ne uporabljate omrežne povezave v ZDA, je verjetno, da vam bo tok v živo blokiran. Edino, kar lahko storite za izogibanje zaščiti te regije, je uporaba VPN-ja, ki vam omogoča, da odblokirate blokado ESPN-3. Slaba novica pa je, da tega ne morejo storiti vse VPN storitve.

2. Do ESPN-3 v živo ni mogoče dostopati do vseh VPN

ESPN kot podjetje zelo resno uporablja njihovo blokado. Z drugimi besedami, imajo napredno zaščito zaklepanja regije za svojo vsebino, tako da lahko samo njihovi zakoniti uporabniki dostopajo do pretočne vsebine. Tudi če uporabljate storitev VPN, vam ne bo zagotovila dostopa do prenosa v živo iz ESPN-3, zlasti če uporabljate brezplačne navidezne zasebne storitve. Poleg tega je podjetje številnim ponudnikom storitev VPN onemogočilo dostop do njihove vsebine s svojimi zasebnimi strežniki, zato vam je težje obiti njihovo zaščito regije.

3. Uporabite ugleden VPN, da odblokirate blokado ESPN-3

Dobra novica je, da je še vedno peščica VPN storitev, ki omogočajo dostop do vsebine iz ESPN prenosa v živo. Ko izberete virtualno zasebno omrežje, se prepričajte, da podpira deblokiranje regije za Netflix, Hulu in ESPN, da se ne boste zataknili v zasebnem omrežju, ki ne opravi dobro. Ugledna storitev VPN vam lahko pomaga odblokirati ESPN zaklepanje regije v živo in vam omogoča dostop do vsebine iz udobja vašega doma, tudi če ne živite v podprti državi.

4. Blokiranje ESPN-3 se zgodi, če ne spadate v isto regijo kot omrežje v živo

Ker je kanal ESPN uporabil postopek zaklepanja regij za uporabnike, ki ne živijo v podprtih državah, to pomeni, da ne boste mogli videti nobene vsebine njihovega prenosa v živo, če ne živite v eni od podprtih držav. Podjetje celo navaja, da je vsebina na voljo samo za ZDA in druge posebne države in ni na voljo, če spremenite svojo lokacijo, kar pomeni, da do nje ne morete dostopati, če se preselite v tujino. Zato je potreben dober VPN, da zakrijete vaš IP naslov, tako da bo videti, da spada v isto regijo kot oddaja v živo, ki je v tem primeru ameriška regija.

5. Prepričajte se, da imate račun ESPN-3

Ne pozabite, da tudi če ste že uporabili dobro povezavo VPN, s katero lahko odblokirate blokado ESPN-3, vam ne bo omogočil dostopa do vsebine, razen če nimate računa ESPN-3. Da, ta kanal za prenos v živo je tako kot Netflix, v katerem morate ustvariti račun pri ESPN, preden lahko prenašate njihovo vsebino. Preden se še pritožite, da vaša storitev VPN ne deluje, se najprej prepričajte, da ustvarite račun pri ESPN, preden poskusite dostopati do prenosa v živo, ki je na voljo v ESPN-3.

To je tisto, kar morate vedeti o ESPN-3 in kako deblokirati blokado ESPN-3. Z uporabo dobrega in zanesljivega VPN-ja lahko preprosto gledate svoje najljubše športne vsebine iz tega omrežja. To je dom številnih dobrih vsebin, povezanih z zabavo in športom, ki jih morate gledati, za aktiviranje kanala pa morate aktivirati samo svoj VPN in dostop do aplikacije ESPN-3..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map