Cât de mult ajută StackPath-ul bazat pe Dallas să asigure mai mult de 800.000 de companii din întreaga lume cu platforma de securitate

TL; DR: StackPath este o companie care oferă diferitelor întreprinderi mai multă securitate pentru activele lor online, în special pentru site-urile web. Acesta oferă serviciul bazat pe web care permite întreprinderilor să-și protejeze site-urile de internet împotriva diverselor amenințări online, cum ar fi atacurile de hackeri și programe dăunătoare, precum și îmbunătățirea performanței generale a site-urilor lor web. Acesta oferă o gamă largă de servicii bazate pe web, care includ rețea de livrare de conținut, firewall pentru aplicații web și atenuare DDoS.


Pentru majoritatea întreprinderilor, indiferent dacă sunt întreprinderi mici sau mari, protejarea activelor lor online este una dintre cele mai importante priorități pentru a se asigura că activitatea lor merge bine. Fără o protecție robustă pentru activele lor online, aceste companii își pot risca operațiunile zilnice împotriva diferitelor posibile amenințări și infracțiuni informatice online. Întrucât au existat multe încercări din partea hackerilor care încearcă să distrugă afacerile unor mari corporații, deși într-un grad diferit, a fost mai necesar ca niciodată ca întreprinderile să înceapă să construiască o infrastructură mai sigură pentru activele lor online..

Acesta este motivul pentru care o companie precum StackPath există pentru a-și oferi serviciile pentru a ajuta aceste companii să supraviețuiască într-un mediu online mai periculos. Această companie oferă diverse servicii care oferă întreprinderilor cel mai bun sistem de protecție pentru site-urile lor web și alte active online, la îndemâna oricăror terți care încearcă să-l distrugă. Printre serviciile oferite de această companie se numără rețeaua sigură de livrare a conținutului, care oferă un sistem perfect pentru a îmbunătăți performanțele site-urilor lor pentru toți utilizatorii, firewall-ul pentru aplicații web pentru a-și proteja aplicațiile bazate pe web, SSL pentru a proteja securitatea site-ului, atenuarea DDoS la protejați eventualele atacuri de hackeri și multe altele.

De la relativ necunoscut la măreție

Ca companie, StackPath a început ca o companie mică care oferă un serviciu modest, cu scopul de a crea un internet mai sigur pentru toată lumea. Pentru a atinge un astfel de obiectiv, compania oferă servicii care se asigură că îi pot ajuta pe proprietarii de site-uri să-și crească securitatea site-ului, oferind siguranță afacerii lor, precum și utilizatorilor. Cu toate acestea, la un moment dat în timpul creșterii companiei, a primit o sumă imensă de fonduri de investiții de la diverși investitori, făcând această companie din ce în ce mai cunoscută. În 2018, StackPath a fost utilizat de peste 800.000 de companii din întreaga lume, oferind servicii de securitate pe internet care oferă atât întreprinderilor mici cât și celor mari o platformă online mai sigură pentru afacerea lor.

Acum, mai mult decât oricând, această companie încearcă să ofere cea mai bună platformă de securitate scalabilă și lină pe care o poate folosi orice afacere pentru a răspunde cererii pentru mai multe solicitări de utilizatori sub formă de trafic pe internet și lățime de bandă, precum și să ofere cea mai bună platformă de protecție. activele lor online din orice tip de amenințări online.

Firewall securizat CDN și Web Apps – Principalele oferte ale companiei

Odată cu creșterea cererii de trafic de internet, întreprinderile necesită o scară mai mare de fiabilitate pentru platforma lor online. Prin aruncarea tuturor activelor online pe un singur server, s-ar putea să adune mai multe riscuri de a fi atacat și închis de cibernetici cu o intenție proastă. De asemenea, atunci când fac acest lucru, este posibil ca întreprinderile să nu poată ține pasul cu cererea de trafic din partea utilizatorilor, ceea ce duce la o performanță proastă a site-ului web și la încetinirea timpului de încărcare. CDN-ul securizat, furnizat de StackPath oferă afacerii exact ceea ce au nevoie pentru a îmbunătăți securitatea și performanța site-ului. Acest sistem ajută întreprinderile să își depoziteze activele online pe un server securizat furnizat de companie, care la rândul său poate îmbunătăți timpul de încărcare experimentat de fiecare utilizator, ceea ce duce la o experiență mai bună a utilizatorului.

Pe de altă parte, firewall-ul pentru aplicații web este oferit pentru întreprinderile care doresc să își protejeze platforma de aplicații web de orice tip de hacking online. Deoarece există o creștere a numărului de întreprinderi care oferă aplicațiile lor bazate pe web ca principal serviciu, există, de asemenea, o creștere a cererii în asigurarea unor astfel de active online. Firewall-ul de la StackPath funcționează pentru a evita orice încercări de a compromite performanța aplicațiilor lor web, fie prin hacking soft sau brute-force.

O interfață prietenoasă pentru utilizatori pentru orice tip de dezvoltatori

În timp ce mulți oameni ar putea crede că utilizarea unei platforme de securitate pe internet, cum ar fi StackPath, ar putea fi dificilă și complicată de făcut, faptul că această platformă este foarte simplă de utilizat și nu necesită cunoștințe profunde despre securitatea IT și infrastructura din comandați ca cineva să înceapă să o folosească. Utilizarea platformei este la fel de ușoară precum punerea informațiilor despre site-ul pe care doriți să îl protejați, împreună cu respectarea instrucțiunilor pas cu pas pe ecran. Odată ce informațiile sunt trimise corect, software-ul poate începe să analizeze datele site-ului dvs. și să ofere protecție de securitate de care aveți cel mai mult nevoie pentru activele dvs. online.

Toate caracteristicile de securitate de care aveți nevoie pentru a vă păstra activitățile de afaceri online

StackPath vine echipat cu diferite caracteristici de care este posibil să aveți nevoie pentru a vă proteja site-urile și activele de afaceri online fără a eșua. Aruncați o privire la caracteristica de autentificare în doi pași. Această caracteristică permite site-ului dvs. să activeze securitatea de autentificare în doi pași care permite utilizatorilor să se autentifice în site-ul dvs. mai în siguranță. Cu această caracteristică, există foarte puține șanse ca conturile lor să poată fi hackate, deoarece acestea trebuie să verifice fiecare încercare de conectare. O altă caracteristică interesantă pe care o puteți arunca este o caracteristică sigură a jetonului. Această caracteristică vă asigură că acordați acces la activele dvs. online numai persoanelor legitime. Acesta previne orice tip de descărcare ilegală a activelor dvs. online, deoarece procesul de descărcare este imposibil fără un simbol sigur.

În afară de aceste funcții, există încă mai multe pe care le puteți obține de la acest serviciu. StackPath oferă diverse funcții avansate de securitate, cum ar fi atenuarea DDoS, WAF, scutul de origine, EdgeSSL și lista neagră. Există, de asemenea, funcții pe care le puteți descoperi odată ce ați pus mâna pe această platformă de securitate online. În plus, pentru toate funcțiile de securitate pe care le obțineți, trebuie doar să plătiți o plată lunară accesibilă fără niciun angajament, ceea ce face din StackPath o platformă de securitate online mai preferată în comparație cu concurenții..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map